<3

________________Inlägget publicerades: 2011-08-31 Klockan: 21:48:06
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
I måndags åkte min kära vän Frida till USA för att vara au pair där i ett år. Var där på en liten avskedsfika i torsdags och det va lite jobbigt när vi skulle säga hejdå.. Jag önskar henne iallafall all lycka i USA i sin nya familj så ses vi om ett år! Tycker om dig vännen! <3

GOOD MORNING!

________________Inlägget publicerades: 2011-08-31 Klockan: 09:38:07
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
GOD MORGON!

Är ledig idag, men stod ändå upp i hyffsad tid för att snart bege mig ut till frisören! Ska bli grymt skönt att få fräscha till håret med klipp och färg såhär efter sommaren.
Annars då? Jo allt rullar på. Jag jobbar fortfarande på mitt sommarjobb och kommer förhoppningsvis fortsätta ha timmar där nu i höst med. Förutom det har jag äntligen börjat komma igång med träningen igen efter sommaren! Känns skönt. Jag lägger alltid ner det där med tränandet under sommaren, haha..
Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna, vi hörs senare! Ha en bra dag allihopa, puss o kram!

BACK ON TRACK

________________Inlägget publicerades: 2011-08-29 Klockan: 19:10:40
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
HEJ!
Tänkte bara berätta att jag lever.. haha! Har haft väldigt fullt upp i sommar med jobb osv, så bloggen har tyvärr hamnat i skymundan. Nu tänkte jag dock ta tag i det igen, iallafall lite smått..!
Nu kom jag precis hem efter en 1 mils powerwalk med Emelie! Älskar att powerwalka långa sträckor i naturen, helt underbart! Nu blir det duschen, sen lite mat och sedan en kväll framför TVn och Svenska Hollywoodfruar! Vi hörs, puss o kram!

RSS 2.0