VALBORG

________________Inlägget publicerades: 2012-04-30 Klockan: 14:23:36
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Jisses, redan sista april! Inte långt kvar till sommaren nu! Iallafall, min dag började med promenad till jobbet, sedan jobbade jag till ett och promenerade då hem igen. Nu har jag precis ätit lunch och ska strax duscha och börja göra mig iordning lite smått. Ikväll är det kräftskiva och festligheter hos Victor som gäller! Ska bli skitroligt! Hoppas ni får en fin Valborg allesammans så hörs vi snart igen. Puss!


CIRKELTRÄNING MED PT

________________Inlägget publicerades: 2012-04-27 Klockan: 19:39:38
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Kom på att jag glömt skriva om passet med Elisabeth i veckan som jag lovade, oops.. Men det är ju inte försent ännu, right? Började iallafall med 10 minuters uppvärmning på crosstrainern innan vi fortsatte inne i motionsrummet. Där hade Elisabeth förberett för ett stenhårt pass med cirkelträning, fy fasen säger jag bara. Fyra varv körde jag, låter kanske lite men kan lova att det var ordentligt jobbigt! Det var blandade övningar med både kondition och styrka, var helt slut i kroppen efteråt men det är en sån sjukt skön känsla när man är klar! Vi har bokat en tid redan nästa torsdag för att köra igen. Är det bra väder kör vi ute i terräng, är det dåligt kör vi Yoga. Nu blir det fredagsmys här hemma, och imorgon tidig uppstigning för en heldag i Götelaborg med världens bästa mamma. Puss!
Jag i plankan!

ONSDAG

________________Inlägget publicerades: 2012-04-25 Klockan: 13:24:02
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Tjejkvällen igår blev jättelyckad! Det kom ca 170 personer så det var riktigt roligt! Nu har jag precis ätit lite lunch och dragit på mig träningskläderna. Ska strax gå bort till Tumlaren för att köra ett pass med min PT Elisabeth klockan två! Vi skulle egentligen ha kört ett pass ute men eftersom det har regnat massor så kör vi inne denna gången istället. Skriver mer om passet sedan, puss på er!

TJEJKVÄLL

________________Inlägget publicerades: 2012-04-24 Klockan: 11:34:01
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Sitter här och slänger i mig frukosten. Blev lite ändrade planer idag. Skulle vart på zumba kl 12 men den blev inställd, vilket var tur nu i efterhand för jag blev inringd till jobbet så börjar 13 istället för 17. Ikväll vankas det tjejkväll på jobbet, ska bli skitroligt! Det är över 160 anmälda vilket är sjukt kul och mycket mer än vi hade vågat hoppas på! Ni kan läsa mer om tillställningen på bilden nedan, nu måste jag kila! Puss!


WEEKEND

________________Inlägget publicerades: 2012-04-16 Klockan: 11:37:25
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Måndag igen, har ni haft en bra helg? Min har vart toppen. I fredags körde jag ju som sagt ett pass med Elisabeth på Tumlaren. Hade bett henne innan att köra slut på mig fullständigt och det fick jag ångra, haha.. Vi körde ett pass med bland annat boxning och styrka. Var helt slut i kroppen efteråt men det var grymt skönt! Det blir en helt annan sak att träna bara vi två än när man är på tex ett pass eller kör själv i gymmet. Man pressar sig själv mycket mer när hon står och skriker på en, haha! Efter passet cyklade jag till jobbet och jobbade sedan till 18. Sen var det fredagsmys med räkor med familjen. Lördagen bestod sedan av jobb 7-14 och därefter en långpromenad och fika med mamma på smögen! Sedan på kvällen blev det mys med Emelie. Söndagen blev ganska lugn med ett besök hos optikern på torp och sedan långpromenad med mamma och mys hos Julia och Allan på kvällen! Blev med andra ord en lugn men väldigt mysig helg! Nu ska jag strax äta lite och sedan promenera ut till jobbet, vi hörs senare! Puss!

TORSDAG

________________Inlägget publicerades: 2012-04-12 Klockan: 20:57:48
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Idag var det tidig uppstigning för att promenera till jobbet! Har faktiskt börjat tycka det är riktigt skönt! Jobbade sedan 9-18 och hade tänkt träna när jag kom hem men har fått ont i halsen så fick hoppa de... Har en tid med min PT Elisabeth imorgon vid 10 så hoppas verkligen att det känns bättre imorgon! Ska ta ett par tabletter och krypa till sängs nu så är jag nog piggare imorgon. Puss på er!

Längtar tillbaka!!

FUNKTIONELL TRÄNING

________________Inlägget publicerades: 2012-04-03 Klockan: 18:54:11
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Kom precis hem från jobbet. Ska strax slänga i mig lite mat innan jag sticker iväg till Tumlaren för ett pass med jobbet. Tror det är funktionell träning som står på schemat idag, det gillas! Nu måste jag kila, hörs senare! Puss!RSS 2.0