Löprunda

________________Inlägget publicerades: 2012-08-30 Klockan: 21:24:13
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Sprang min första löprunda förut och jag är fortfarande helt död!! Känns iallafall sjukt bra efteråt och nu är det bara att fortsätta springa och förbättra mina resultat! Har dessutom vääärldens träningsvärk efter igår vilket inte gjorde saken bättre haha! Nu är det snart läggdax här, är helt slut. Vi hörs igen imorgon godingar, puss!
 

NU KÖR VI!

________________Inlägget publicerades: 2012-08-29 Klockan: 19:18:11
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Okej, nu hörrni, nu jäklar är jag back in the game! Från och med i måndags kör jag en vit månad. Det innebär ingen alkohol, godis, läsk eller andra onyttigheter! Känner att det har blivit alldeles för mycket av det goda under sommaren så nu får det bli slut med det. Drog även igång med träningen igen i måndags och idag var jag på Tumlaren och träffade min PT Elisabeth. Vi började med lite övningar i gymmet innan vi körde några övningar med Kettle bellsen. Sedan fick jag prova deras sprillans nya Indoor Walking-maskiner! Sjukt kul och sjukt jobbigt!! Man skulle kunna säga att det är en blandning mellan crosstrainer och spinning och dom kommer köra detta som rena pass! Grymt bra för konditionen! Efter det så pratade vi igenom min kommande träningsplan. Jag ska försöka satsa på att löpträna tre gånger i veckan samt styrketräna två gånger i veckan. Utöver detta kommer jag att promenera till och från jobbet plus lite fler långpromenader. Är sjukt taggad nu och jag hoppas ni är med mig?! NU KÖR VI!!
 
Inspiration!!

Summer

________________Inlägget publicerades: 2012-08-02 Klockan: 16:44:28
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Det ekar här, jag vet. Saken är den att jag vill i första hand skriva om träning och nu under sommaren har det (som vanligt...) hamnat lite åt sidan. Vill passa på att umgås med mina underbara vänner och leva livet nu under de få veckor sommaren hälsar på oss! Den 1 september har jag satt upp som datum. Då är det STENhård träning som gäller. Ska göra ett träningsschema, förändra kosten igen och gå all in! Då lovar jag att uppdatera er varje dag, sounds good? Kommer självklart slänga in några inlägg fram tills dess men, nu vet ni planen! Hoppas ni njuter av sommaren alla fina läsare! Puss på er!

RSS 2.0