Bad Gastein 2012

________________Inlägget publicerades: 2012-03-31 Klockan: 19:58:47
________________Kategori: Resor Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Tänkte berätta lite om resan för er. Vi kom ju som sagt hem natten till onsdag efter en heeelt magisk resa! Den kunde enligt mig inte ha blivit bättre än den blev. Skidåkningen gick bättre än väntat och vädret var fantastiskt! Förutom skidåkning blev det även en hel del solning i backen, trevliga femrättersmiddagar, fonduekväll, bad och relax i spa't, maassa fest och otroligt många härliga skratt! Det är ett så underbart gäng och jag är så tacksam att jag fick följa med på denna resan!

Tack än en gång för resan Carlssons el!

ALPERNA

________________Inlägget publicerades: 2012-03-23 Klockan: 19:54:34
________________Kategori: Resor Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Håller på att packa för fullt här! Imorgon bär det nämligen av till Bad Gastein, som ligger i Österikiska alperna! Ska bli så sjukt kul! Är egentligen inte alls bra på att åka skidor, men det löser sig haha! Förutom att åka skidor blir det bad i varma källor, after ski, sol i backen och massa annat roligt som hör till! Kommer hem på tisdag natt igen, skriver mer då! Ha en underbar helg fina ni, pusss!

KETTLE BELLS

________________Inlägget publicerades: 2012-03-20 Klockan: 21:42:28
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Tänkte skriva lite om igår när jag körde ett pass med Elisabeth på Tumlaren! Vi började med att prata en stund och jag fick lägga fram vad jag ville få ut av dagens pass osv. Sedan tog hon fram en del nya övningar med kettle bellsen som vi körde i gymmet. Jag älskar förresten dessa underbara vikter! Man kan göra så sjukt mycket med dem och man använder verkligen hela kroppen på ett helt annat sätt än i maskinerna! Rekommenderar er verkligen att testa! Nu ska jag köra dessa övningar några gånger innan vi ses igen om ett par veckor!


18 MARS 2012

________________Inlägget publicerades: 2012-03-18 Klockan: 20:25:18
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Jag har haft en fantastiskt skön helg. Fredagen bestod av jobb och sedan mys med fina vänner på kvällen. Lördagen blev väldigt lugn, tog en promenad med min lilla kusin i barnvagnen och på kvällen lagade jag mat och myste med Emelie. Senare kom Julia en sväng också, tycker verkligen om dom två! Idag sov jag ut länge och har sedan myst med lillkusinen hela dagen, underbart!
Har vart förkyld hela veckan så har inte tränat nått alls förutom lite promenader. Imorgon är det dock dags igen! Ska köra ett pass med min PT Elisabeth imorgon kväll, äntligen! Skriver mer om det imorgon. Nu ska jag läsa lite innan jag ska sova, hoppas ni har haft en underbar helg! PUSS

Macbook Pro 15"

________________Inlägget publicerades: 2012-03-11 Klockan: 17:54:25
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (2)
________________Enskilt inlägg?
Har ju helt glömt visa er mina nya älskling! Fick tillslut tummen ur och köpte mig en Macbook Pro 15" efter att ha funderat i en evighet. Slog iallafall till tillslut och jag ångrar mig inte! Den är underbar på alla sätt och vis, lätt mitt bästa köp nånsin! (Efter iphonen, haha).


WEEKEND

________________Inlägget publicerades: 2012-03-11 Klockan: 17:49:43
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Har haft en sjukt bra helg! Den började med jobb och fredagsmys framför tvn i fredags. Sedan fortsatte den med lördagsjobb, kalas för lillebror som fyllt 14 (!) och utgång igår. Avslutade helgen idag med en shoppingrunda på torp, brände alldeles för mycket pengar så har lite ångest nu haha... Men fick med mig några riktigt fina plagg hem, visar någon dag! Nu kom jag och mamma precis in efter en och en halvtimmes promenad i vårsolen, så himla härligt! Hörs mer sen, puss på er!


Längtar så sjukt mycket till sommar och Sea Lodge nu!!

INFLUENSA

________________Inlägget publicerades: 2012-03-05 Klockan: 19:17:43
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Har legat hemma i influensa de senaste dagarna, därav de uteblivna inläggen. Har fortfarande feber så blir tyvärr inget jobb imorgon heller.. Jag är en fruktansvärt rastlös person så jag klättrar snart på väggarna här hemma efter tre stillaliggande dagar. Jag vill jobba, och TRÄNA!! Får abstinens, haha. Men men, får helt enkelt låta det ta sin tid. Ikväll blir det bara lugnt, mys framför familjen annorlunda med glass! Puss!

2 MARS 2012

________________Inlägget publicerades: 2012-03-02 Klockan: 19:31:36
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Sjukt glest bland inläggen här nu men så får det bli ibland. Idag är det äntligen fredag! Dock har jag åkt på något influensa liknande med feber osv så de är inte så himla rockigt.. Men njuter ändå av helg! De senaste dagarna har jag jobbat, tränat och umgåtts en hel del med min fina vän Maria som är här från Stockholm. Har med andra ord haft en bra vecka. Hoppas ni också haft det! Nu blir det räkor och mys med familjen, ha en fin fredagkväll hörrni! Puss & kram


RSS 2.0