27 NOVEMBER

________________Inlägget publicerades: 2012-11-27 Klockan: 21:55:44
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?
Ååh, blir så trött! Har haft ont i magen sedan i fredags och bestämde mig för att gå till vårdcentralen idag. Gjorde en del prover och det visade sig att jag har fått magkatarr... Så idag efter jobbet har jag bara vilat, var tvungen att skippa träningen.. Hoppas verkligen det är bättre imorgon så att jag kan träna fotboll iallafall! Blir så sjukt rastlös när jag inte kan träna. 
 
Nog om det. Hade en fantastiskt bra helg i Stockholm tillsammans med Emelie! Vi såg Swedish House Mafia som var helt galet bra!! Är så glad att jag fick möjligheten att se dom innan dom splittras. Resten av helgen gick vi på stan, festade, fikade, shoppade osv, grymt bra helg med andra ord! Hoppas ni också hade en mysig helg! Nu ska jag ta en ipren och gå och lägga mig så jag är pigg imorgon när jag ska jobba hela dagen. Puss o godnatt!
 
Bild från konserten, magiskt bra!!!

ATT NÅ SINA MÅL

________________Inlägget publicerades: 2012-11-15 Klockan: 20:50:49
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Som jag har sagt tidigare så hade jag som mål att klara av att springa en mil utomhus i terräng (har gjort det på löpband förr). Nämde detta för min PT Elisabeth som genast sa att hon kunde springa med mig. Vi har bokat tider flera gånger som har fått ställas in pga sjukdomar osv men idag sågs vi äntligen... OCH JAG KLARADE DET!!! Är så stolt över mig själv att jag klarade att springa hela vägen!! För andra kanske inte en mil är så långt men för mig är det verkligen det! Jag är en person som verkligen har hatat löpträning så för mig var detta jättestort! Stort TACK Elisabeth för att du sprang med mig, hade aldrig klarat detta utan dig! Ser fram emot nästa gång!
 

7 november

________________Inlägget publicerades: 2012-11-07 Klockan: 15:26:12
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Heeej! Allt bra med er? Med mig är det sådär. Har fått jätteont i halsen och hosta, så jag ligger hemma idag... Skulle egentligen ha löptränat med min PT Elisabeth men fick ställa in det.. Hoppas jag är bättre nästa vecka så vi kan ta det då! Påtal om träning så måste jag berätta en rolig sak; jag har börjat spela fotboll igen!!! :D SÅ himla roligt! Har inte spelat på 4-5 år så det var lite nervöst men jag gjorde första fotbollsträningen i söndags och det va SÅ himla kul!! Jag ville typ inte gå hem, ha ha! Nu längtar jag redan tills på söndag när det är träning igen. 
 
Nu ska jag se på någon film och dricka te, MÅSTE bli frisk, har verkligen varken tid eller lust att vara sjuk nu! Ha det så bra så hörs vi snart, puss o kram!

RSS 2.0