LÖPTRÄNING MED PT

________________Inlägget publicerades: 2012-10-24 Klockan: 20:29:35
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Hej finisar! Allt bra med er? Med mig är det toppen! Har vart ledig idag så har vart hos frisören och färgat och klippt håret, så skönt! Det behövdes verkligen. Efter det körde jag ett pass med min PT Elisabeth! Vi skulle egentligen ha sprungit ute men det blev ändrade planer så vi körde löpträning på bandet istället. Sprang 5 km och ökade hastigheten för varje km. Började lugnt men på slutet var det jättejobbigt! Så himla skönt efteråt! Vi har redan bokat in en tid nästa torsdag då vi ska ge oss på milen (!!) i terräng. Får se hur det går men jag är grymt laddad! Körde en timme på gymmet nu ikväll också så nu är jag gött mör i kroppen. Har precis duschat och sitter och laddar för Carina Berg flyttar in. Brukar inte se på det annars men ikväll flyttar hon in hos Henrik Lundqvist så det får man ju bara inte missa!! Han är ju helt klart världens snyggaste, min drömkille! Puss på er!
 

HAPPY DAY

________________Inlägget publicerades: 2012-10-16 Klockan: 22:37:41
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Åh orkar inte, hade skrivit ett långt inlägg så lagga datorn och inlägget försvann.. Jaja, får börja om! Var ju ett tag sedan jag skrev här och har bland annat haft en helt underbar helg i Göteborg med fina vänner sedan jag skrev senast. Har även jobbat och tränat en hel del. Idag har jag vart ledig hela dagen, så skönt! Startade dagen med en löptur i spåret. Det var jättetungt att springa idag men jag sprang ändå 7.1 km på ren vilja! Så himla skönt efteråt. När jag kom hem åt jag lunch, dammsög hela huset, duschade och sen hämtade jag mamma på jobbet för att åka till Torp och hämta min efterlängtade iphone 5!! ÄNTLIGEN säger jag bara, som jag har längtat! Men men, nog om det. När jag kom hem stressade jag iväg till tumlaren för ett pass med jobbet. Idag var det core/intensiv träning som stod på schemat och SKJUT MIG va jobbigt det var!! Jobbigaste passet jag vart på på länge! Får se om jag kan röra mig imorgon haha. Nu ska jag läsa lite i Zlatanboken innan jag ska sova, puss och godnatt fina ni!
 

INDOOR WALKING

________________Inlägget publicerades: 2012-10-09 Klockan: 18:40:51
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Heeej! Allt bra med er? Med mig är det fint! Har vart ledig idag, så skönt! Nu ska jag strax traska bort till Tumlaren för dagens andra pass med Indoor Walking, så himla kul!! Ikväll blir det första gången jag kör en hel timmes pass, innan har jag bara vart på lunchpassen på 30 min. Rekomenderar er verkligen att testa det, så himla bra träning! För mig som har tröttnat lite på spinning så är detta ett skitbra konditionspass att variera med! Nu ska jag byta om, puss på er!
 
Bild från Google!

LEDIG TORSDAG

________________Inlägget publicerades: 2012-10-04 Klockan: 18:53:17
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (2)
________________Enskilt inlägg?
Oj, vilken skön dag jag har haft idag! Har vart ledig hela dagen och har faktiskt gjort en hel del. När jag vaknade såg jag att jag hade fått mail från min PT Elisabeth som sa att hon hade bokat in mig på ett indoor walking pass, så det va ju bara att bege sig dit på lunchen! Mitt första hela pass med indoor walkning och det var riktigt roligt! Kul med en ny träningsform! Sedan körde jag och Elisabeth mage och rygg i en halvtimme och efter det pratade vi om hur det går med min träning osv. Berättade för henne om mitt mål med att klara en mils löprunda utomhus och hon sa att hon gärna springer med mig så det ska bli kul! Tror det blir mycket lättare att klara det om hon är med mig och peppar hela tiden!
 
När jag kom hem från Tumlaren igen dammsög jag hela huset, plockade ur diskmaskinen, städade rummet och sedan gick jag och Frida iväg på en mils powerwalk! Så himla skönt, förutom skyfallet då, ha ha. Nu ska det bli riktigt skönt med en lång varm dusch och sedan soffhäng. Puss!
 

RSS 2.0