Morgonlöpning

________________Inlägget publicerades: 2012-09-27 Klockan: 10:34:50
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Allt bra med er? Med mig är det toppen. Kom precis hem efter en löptur! Så himla skönt att redan ha avklarat det innan jobbet, då slipper jag tänka på det sedan. Vi har nämligen kvällsöppet på jobbet idag så jag jobbar till kl åtta ikväll. Tänkte att det blir för sent att träna då så gjorde det nu istället! Vi har jubileumsdagar på jobbet nu (jobbar på Carlssons el) vilket innebär att vi har olika erbjudanden, bjuder på tårta osv. Kul när det händer lite tycker jag! Nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning och sedan promenera till jobbet. Vi hörs fina ni, ha en bra dag! Puss o kram!
 
Tog denna när jag var ute på promenad häromdagen!

FRAMSTEG!

________________Inlägget publicerades: 2012-09-24 Klockan: 22:17:20
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?
Heeej! Allt bra med er? Med mig är det toppen! Jobbade heldag idag och efter det gav jag mig direkt ut på en löprunda. Sprang 7.1 km idag!! Rekord ha ha. Känns så himla skönt att göra framsteg! Jag som trodde att jag aldrig skulle klara att springa längre än typ 3 km! Hoppas det går bra för er också med träningen. Och om det inte gör det; ge inte upp! Det kommer. Ibland måste man ha tålamod! Imorgon är jag ledig och ska till Lysekil för att träffa min fina vän Frida som jag inte träffat på ett helt år!! Ska bli så himla roligt! Hon har vart i USA ett år så vi har en del att ta igen! Vi hörs imorgon godingar, puss och kram!
 

ATT SÄTTA UPP MÅL

________________Inlägget publicerades: 2012-09-18 Klockan: 20:55:31
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?
Ett bra sätt att få motivation för sin träning är att sätta upp personliga mål och delmål! Det är en grymt härlig känsla när man har nått sitt mål eller delmål och då blir man ännu mer motiverad att fortsätta att förbättra sina resultat! Jag har nyligen satt upp ett delmål att klara av innan årsskiftet: att springa en mil i terräng! Har sprungit en mil på löpband några gånger men det är ju inte alls samma sak som att springa utomhus! Så nu jäklar kör vi!
 
Sprang 5,25 igår, nu är det bara att öka!

18 september

________________Inlägget publicerades: 2012-09-18 Klockan: 11:05:00
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Tisdag idag och jag är ledig! Unnade mig själv sovmorgon och har sedan jag vaknade ätit frukost och kollat runt lite på datorn. Om en stund ska jag iväg och hämta upp Olivia för att äta lunch, mysigt! Efter det hoppas jag att vädret har blivit lite bättre så jag kan ta en långpromenad. I övrigt har jag inte planerat mycket mer än ett träningspass ikväll, så skönt. Ha en fin tisdag allihop så hörs vi! Puss
 
Solnedgången för ett par dagar sen!

Söndagsträning

________________Inlägget publicerades: 2012-09-16 Klockan: 14:05:25
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?
Heeej fina ni! Allt bra med er? Med mig är det toppen! Kom precis hem efter ett pass på gymmet, så himla skönt! Blir ganska lite gym för min del nu eftersom jag koncentrerar mig på löpträningen i första hand. Men idag var jag iallafall där och det var jätteskönt! Resten av mig helg har bestått av bara massa mys! Var i Göteborg hela dagen igår med mamma och pappa, supermysigt! Vi var först på HiFi mässan och sedan en sväng på IKEA. Kommer inte ihåg senast jag gjorde något med bara mamma och pappa så det var hur mysigt som helst. Nu ska jag ta en dusch och sedan ska vi på kalas till min goa farfar som fyllt 75! Puss!
 

Fredag = Vilodag!

________________Inlägget publicerades: 2012-09-14 Klockan: 11:40:04
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (6)
________________Enskilt inlägg?
God morgon/middag fina läsare! Idag är det äntligen fredag och min vilodag denna veckan! Ska faktiskt bli riktigt skönt att bara ta den lugnt en dag och inte tänka på träning. Man behöver ha vilodagar ibland för att kroppen ska hinna återhämta sig! Det gör även gott för motivatonen tycker jag! Nu bär det strax av till jobb för min del, sedan är det fredagsmys som står på schemat! Hoppas ni får en fin fredag allihop, puss och kram!
 
Bild på mig från i sommras, haha lycklig tjej!!

13 september

________________Inlägget publicerades: 2012-09-13 Klockan: 21:48:19
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (5)
________________Enskilt inlägg?
Gokväll fina ni! Vilken smärtsam dag det har vart idag, ha ha! Har aldrig haft såhär mycket träningsvärk i hela mitt liv!! Som tur är att det är självförvållat och man vet ju att det går över. Skönt att känna att man har gjort något! Tog mig iallafall (mot alla odds) ut på en löprunda efter jobbet. Det gick bättre än förväntat och jag sprang på samma tid som senast, trots träningsvärken. Imorgon är det fredag igen vilken känns lika skönt som alltid! Min helg ska bestå av mys och fina vänner! Puss på er!
 
Inspiration!

TRÄNING MED PT

________________Inlägget publicerades: 2012-09-12 Klockan: 22:00:46
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (5)
________________Enskilt inlägg?
Vilken dag! Stod upp i morse och kände direkt hur träningsvärken hade kommit smygandes under natten. Tog mog iallafall upp, åt frukost och traskade bort till Tumlaren för att köra ett pass med min PT Elisabeth. Hon hade förberett ett pass i motionsrummet med blandat kondition och styrka. Vi körde 40 sek styrka, 20 sek vila, 40 sek kondition osv. Så körde vi i ca 40 minuter, och jag kan lova att det räckte! Iallafall med världens träningsvärk! Herregud jag kunde knappt gå hem efteråt, ha ha. Sedan åkte jag iväg till jobbet, jobbade till sex och sedan åkte jag hem. Åt och gav mig sedan ut på en powerwalk med mamma, som råkade sluta på drygt en mil! Är GANSKA mör i benen nu kan jag säga, haha! Så nu blir det lite soffhäng och mys innan jag går och lägger mig! Vi hörs imorgon fina ni, puss!
 
Bild från dagens pass!

FUNKTIONELL TRÄNING

________________Inlägget publicerades: 2012-09-11 Klockan: 20:09:06
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (4)
________________Enskilt inlägg?
Är heeelt död i kroppen efter dagens pass med jobbet!! Vi körde funktionell träning vilket innebär mycket styrka, balans och smidighet. Vi fokuserade mycket på ben så nu är jag helt skakig i benen haha! Men det är gött. Nu ska jag ta en dusch och mysa ner mig framför tvn. Ha en mysig kväll allihopa :) puss!
 

RUNKEEPER

________________Inlägget publicerades: 2012-09-11 Klockan: 11:27:13
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (2)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Idag är jag ledig vilket faktiskt är riktigt skönt! Unnade mig en lång sovmorgon och nu har jag precis ätit frukost. Skulle tränat med min PT Elisabeth idag men det blev ändrade planer så vi ska ses imorgon istället. Så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på idag, förutom träning ikväll, men det är faktiskt ganska skönt! Annars då? Jag var ute på en löprunda igår kväll och det var faktiskt riktigt skönt! Trodde aldrig jag skulle säga det men det kändes jättebra igår. Sjukt skönt när man märker en skillnad och att man faktiskt gör framsteg. Nu ska jag hitta på nått att göra idag, vi hörs senare! Puss
 
Springer sakta, jag vet, men jag bättrar mitt resultat varje gångoch det är huvudsaken för mig! Runkeeper är förresten den bästa appen som finns!!

THANK GOD IT'S FRIDAY

________________Inlägget publicerades: 2012-09-07 Klockan: 14:30:12
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?
Vad härligt med fredag! På något konstigt sätt så är det alltid en speciell känsla som infinner sig i kroppen när det är fredag! Har jobbat förmiddagspass idag, alltså 9-13, så det var ett kort och skönt pass! Kom hem för en stund sen och ska snart åka till torp en sväng med mamma. Imorgon blir det jobb till ett och sedan åker jag till göteborg och hälsar på saknade vänner, ska bli såå himla mysigt! Hoppas ni får en fin helg allihop, puss och kram!
 
Bästa vän och jag! Imorgon ses vi! <3

WORK FOR IT

________________Inlägget publicerades: 2012-09-06 Klockan: 21:37:00
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Godkväll! Allt bra? Med mig är det fint! Håller faktiskt träningsschemat än så länge! Har sprungit två dagar denna veckan och styrketränat två, plus promenerat till och från jobbet! Känns sååå skönt att vara igång igen! Att spinga är för övrigt det absolut värsta jag vet, men jag tvingar mig ut iallafall och känslan efteråt är underbar! Jag sätter på en grym träningslista och startar Runkeeper så går det ganska bra! Runkeeper är förresten en grymt bra app så om ni inte redan har den så ladda ner den! Man kan spara sina resultat och se om man gör framsteg, grymt peppande! Nu ska jag läsa lite och sedan sova, upp tidigt imorgon! Puss på er!
 
 



4 SEPTEMBER

________________Inlägget publicerades: 2012-09-04 Klockan: 21:19:52
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Oj vilken lång dag! Startade dagen med ett möte på jobbet klockan åtta. Sedan jobbade jag fram till 18 och åkte då direkt till träningen som började halv sju. Idag var det dags för säsongens första pass med jobbet! Vi körde cirkelträning vilket var fruktansvärt jobbigt men också väldigt roligt! Kommer förmodligen ha världens träningsvärk imorgon men det är så det ska va! Nu ska jag lägga mig och läsa lite i min bok innan det blir natten här. Vi hörs imorgon, puss!
 
Braceface!

TRÄNINGSKLÄDER

________________Inlägget publicerades: 2012-09-03 Klockan: 19:04:57
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
 
Ett tips till er som har svårt att hitta motivationen till att träna: investera i snygga, färgglada träningskläder! Ni har säkert hört det tusen gånger förut, men jag lovar, det gör träningen så himla mycket roligare! Man känner sig mycket mer taggad till träning om man trivs och känner sig snygg i sina träningskläder! Jag har försökt slänga ihop ett litet kollage med förslag på träningskläder som jag tycker är snygga! Är sämst på att göra sådana här kollage men ni ser vad det föreställer iallafall, haha! Alla kläderna är från H&M och skorna är från Nike och finns att köpa på bland annat sportamore.se!

LEDIG DAG = TRÄNING!

________________Inlägget publicerades: 2012-09-03 Klockan: 13:16:51
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Är ledig idag, underbart! Startade dagen med en löptur och nu är jag lika död som senast haha! Men det är grymt skönt efteråt! Nu ska jag strax ut till Adam en sväng innan det är dags för ett pass på gymmet i eftermiddag! Vi hörs senare, puss på er!
 

RSS 2.0