MRL

________________Inlägget publicerades: 2013-02-19 Klockan: 20:56:15
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Kom precis hem efter mitt livs första MRL pass. MRL står för mage, rumpa, lår och det var enligt mig ett roligt och jobbigt pass! Man jobbar endast med sin egen kroppsvikt som redskap och gör olika övningar som tränar just mage rumpa och lår. Grymt bra träning för oss tjejer, det är väl precis de ställena på kroppen man vill träna eller vad säger ni? haha :) Är iallafall nöjd efter dagens pass och känner på mig att det kommer kännas i kroppen imorgon. Nu ska jag mysa ner mig i sängen med tända ljus och se på Maria & Mindy! Puss och kram!
 
Bild på mig från i lördags!

EN DAG PÅ SPA

________________Inlägget publicerades: 2013-02-19 Klockan: 20:29:41
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (2)
________________Enskilt inlägg?
Jag har ju helt klart världens bästa mamma. I förra inlägget skrev jag ju om att jag skulle få en överraskning av henne. Kan ni gissa vad det var? En dag på spa! Så himla underbart!! Vi började dagen med frukostbuffe redan vid halv åtta. Sedan spaade vi hela förmiddagen med bastu, ansiktsmask, bad i olika bassänger osv och avslutade sedan dagen med lunchbuffe innan vi begav oss hemåt. Det var verkligen en helt perfekt dag och jag är så tacksam för att jag fick denna överraskningen! Jag älskar dig mamma!
 

ÖVERRASKNING

________________Inlägget publicerades: 2013-02-15 Klockan: 22:34:59
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?
Hej godingar! Idag är det äntligen fredag och jag har haft en supermysig kväll med familj och vänner. Har ätit en supergod fisksoppa, sett på tv och bara myst. Fredagar är min vilodag, varje vecka. Så skönt att ha en dag att återhämta sig på. Kroppen behöver det, glöm inte det! 
 
Iallafall, tänkte mest kika in för att visa er ett sms jag fick av min mamma förra veckan. Jag är SÅ nyfiken på vad vi ska göra på måndag och jag har fortfarande inte fått reda på något mer än det som står nedan. Någon som vill gissa på vad det är för överraskning?!
 

TRX pass med PT

________________Inlägget publicerades: 2013-02-13 Klockan: 12:09:40
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (4)
________________Enskilt inlägg?
HEJ! Allt bra med er? Med mig är det toppen! Har precis vart på Tumlaren och kört ett grymt TRX pass med min PT Elisabeth. Fick även hjälp av två praktikanter idag, Albin och Andreas, som var jätteduktiga! Har aldrig kört TRX innan så det va roligt att testa på något nytt. För er som inte vet så är det ett slags band som man fäster i taket och gör olika övningar med hjälp av sin egen kroppstyngd. Sjukt jobbigt men roligt! Nu har jag precis duschat och ska strax äta lunch innan det blir jobb hela eftermiddagen. Ikväll är det dags för fotbollsträning som förmodligen hålls utomhus, kallt men roligt! Ha en toppen dag så hörs vi, puss och kram!
 

FOTBOLLSCUP

________________Inlägget publicerades: 2013-02-03 Klockan: 21:20:58
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Så var det söndag igen. Veckorna går skrämmande fort! Men nu när vi går mot ljusare tider tycker jag att det är bara bra faktiskt! Min helg har varit lugn och skön men samtidigt ganska händelserik! I fredags slutade jag klockan 18 så efter det vart det bara fredagsmys med familjen och Julia! Igår stod jag upp tidigt för att jobba och efter det bar det av bort till Bella Gästis för middag med släkten, då vi firade farmor och farfars guldbröllopsdag. Vi hade en jättemysig eftermiddag tillsammans med god mat. Idag ställde jag klockan sviiintidigt för att åka iväg och spela fotbollscup i Stenungsund. Det var så himla roligt! Mina första riktiga matcher på... fyra, fem år? Kommer inte riktigt ihåg. Dock stukade jag foten en bit in i andra matchen såpass kraftigt att jag inte kunde spela mer... Så himla tråkigt!!! Men så är det. Vi lindade foten hårt så nu känns det bättre. Det var iallafall väldigt roligt att va med och även att titta på! Så roligt att va igång med fotbollen igen! Nu ska jag sova, är helt slut. Hoppas att ni har haft en bra helg! Vi hörs snart igen, puss och godnatt!
 
Mamma och jag på middagen igår! Älskar dig!

RSS 2.0