TRÄNINGSSCHEMA

________________Inlägget publicerades: 2013-03-26 Klockan: 21:16:46
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (6)
________________Enskilt inlägg?
Heeej! Hur mår ni? Med mig är det toppen. Har precis duschat efter kvällens träningspass med jobbet. Idag var det cirkelträning som stod på schemat och det var minst lika jobbigt som vanligt.. Men skönt efteråt! Är helt skakig i benen nu då jag redan hade träningsvärk efter gårdagens ben/rumpa pass på gymmet med Linnea! Jag berättade ju att vi har ändrat om lite i våra träningsscheman och för mig ser det nu ut såhär:
 
Måndag - Ben/rumpa på gymmet
Tisdag - Pass med jobbet (cirkelträning, pump, MRL osv)
Onsdag - Fotbollsträning (inkl löprunda)
Torsdag - Överkropp på gymmet
Fredag - VILA
Lördag - Kondition
Söndag - Fotbollsträning/match
 
Den största skillnaden för mig jämfört med innan är egentligen att jag delar upp kroppen i överkropp och underkropp när jag tränar i gymmet. Innan har jag alltid kört igenom hela kroppen varje gång men känner att det är dags att testa något nytt. Ska köra detta ett tag nu så får vi se om det blir någon skillnad! Önska mig lycka till! PUSS
 
Bild från mitt och Linneas ben/rumpa pass förra veckan!

MILEN!

________________Inlägget publicerades: 2013-03-16 Klockan: 20:42:34
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (2)
________________Enskilt inlägg?
Hej godingar! Har ni haft en bra helg hitills? Min har vart jättelugn och mysig. Igår jobbade jag till 18 och sedan hade jag fredagsmys med familjen och Julia. Fredagkvällar är heliga för mig. Det är för det första min stadiga vilodag, och jag brukar försöka att hålla kalendern relativt tom då för att bara kunna ta det lugnt och mysa efter jobbet. Idag stod jag upp tidigt, åt frukost och begav mig till Tumlaren med mamma. Har lagt upp ett litet träningsschema med Linnea (kan berätta mer om det senare) och lördagar innebär numera kondition! Tänkte springa ute men det var så himla kallt så jag sprang milen (!) på löpbandet istället!! Det var jättelängesen jag sprang milen nu och jag vet att det är bättre att springa ute men när vädret är som det är så är ju löpbandet bättre än inget! Är SÅ nöjd att jag klarade det då jag inte har sprungit mycket alls på det senaste!
 
Resten av dagen har jag tillbringat på torp. Shoppade lite och beställde ett par nya glasögon! Spännande. Nu fortsätter jag denna lugna helg med ännu mera mys! Hoppas ni får en fin lördagkväll allihop, puss och kram!
 
Två bilder från idag!

BODYLICIOUS

________________Inlägget publicerades: 2013-03-11 Klockan: 22:21:00
________________Kategori: Inspiration Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?
Tänkte bara kika in och ge er ett tips! Alla ni som är intresserade av träning, kost och hälsa borde verkligen läsa denna boken, Bodylicious! Den är skriven av Sofi Fahrman och Julia Fors och är en grymt inspirerande bok! De delar med sig av allt ifrån grymma övningar till proteinrika mellanmål. Jag blev sjukt peppad när jag läste boken så alla ni som behöver en extra spark i rumpan, läs den!
 

SÖNDAGSGYM

________________Inlägget publicerades: 2013-03-03 Klockan: 13:03:49
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Herregud, veckorna bara rusar iväg! Redan söndag! Vi håller på och renoverar butiken på jobbet och har haft rea de senaste dagarna så har haft sjukt mycket att göra det senaste, men det är bara kul! Tränar varje kväll efter jobbet och sedan däckar jag i soffan. Det är ungefär så min vardag ser ut just nu så bloggen hamnar tyvärr lite åt sidan men ska försöka få lite mer tid till den. 
 
Kom precis hem efter morgongym och solning på Tumlaren, så himla härlig start på dagen! Nu laddar jag inför fotbollsmatch mot min lillebrors lag ikväll, vi får väl se hur det går ha ha.. Men kul ska det bli! Återkommer senare med resultatet, om det inte blir allt för stor förlust ;) hörs sen! puss och kram!
 
Älskar att våren äntligen är påväg!!

RSS 2.0