TRX MED PT

________________Inlägget publicerades: 2013-10-24 Klockan: 11:28:24
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Vilken underbar start på dagen jag har haft! Stod upp tidigt, åt frukost och gick iväg till Tumlaren för att köra ett pass med min PT Elisabeth. Vi körde ett pass med TRX vilket var jätteroligt eftersom det var väldigt längesen jag körde det och har inte gjort det så mycket. Vi körde övningar med fokus på mage och rygg samt en del armar. Det bästa med TRX enligt mig är att man använder magen/bålen i varje övning vilket gör att man får en bättre hållning. Nu har jag precis duschat och ska åka iväg till jobbet. Ikväll blir det förmodligen ett konditionspass på Tumlaren! Min motivation är verkligen på topp nu och det är så härligt! Hoppas att jag kan smitta av mig på er läsare också! Ha en underbar dag nu så hörs vi! Puss & kram!
 
 

LEDIG ONSDAG

________________Inlägget publicerades: 2013-10-23 Klockan: 20:24:11
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej goingar! Hoppas allt är bra med er. Själv är jag heeelt död efter ett hårt ben/rumpa pass med Malin. Vet ju någon som kommer ha goo träningsvärk imorgon iallafall.. Har för övrigt haft en jättemysig dag med Linnea. Började dagen hos tandläkaren (vilket inte är så mysigt men) där dom berättade att jag ska få ta bort rälsen den 5 december!!!!!! VILKEN LYCKA!! Sedan fortsatte vi till Grebbestad och vårt favoritfik Sjögrens i backen där vi åt både lunch och fika, så himla mysigt! Satt där i flera timmar och tog i kapp allt som har hänt det sista. 
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att äntligen köra ett pass med min PT Elisabeth igen. Det var ganska längesen nu så det ska bli jättekul! Kan skriva mer om passet imorgon. Sov så gott, puss och kram!
 
 

RSS 2.0