CYPERN HERE I COME

________________Inlägget publicerades: 2013-09-30 Klockan: 10:27:14
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
HEJ! Har ju helt glömt berätta att jag åker till Cypern idag!! Jag och Cornelia åker till Ayia Napa senare i eftermiddag och det ska bli sååå himla skönt! Har aldrig vart på Cypern heller så det ska bli roligt att se något nytt ställe. Ska bli så härligt med en hel vecka med massa sol, bad, drinkar, läsa böcker och bara vara. Tar dock med oss träningskläder också så vi kan promenera! Hoppas ni får en bra vecka här hemma så hörs vi snart igen! PUSS!
 
 

PASS MED JOBBET

________________Inlägget publicerades: 2013-09-24 Klockan: 20:47:22
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Har ni kommit igång med träningen? Jag har precis vart på ett sjukt jobbigt pass med jobbet på Tumlaren! SÅ skönt! Linnea körde skiten ur oss i ett slags Efit pass där vi varvade puls och styrka. Riktigt bra pass och jag vet ju några som kommer ha träningsvärk imorgon iallafall.. haha! Nu har jag precis duschat och ska se på svenska hollywoodfruar, alltid lika underhållande. Sov gott!
 
 

ÄNTLIGEN TILLBAKA PÅ GYMMET

________________Inlägget publicerades: 2013-09-22 Klockan: 11:27:23
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Hoppas allt är bra med er! För mig blir det bättre och bättre, har dock ganska ont i underkäken fortfarande efter operationen men det funkar. Har äntligen fått börja styrketräna igen iallafall!! Sååå himla skönt! Så denna veckan har jag vart på Tumlaren och tränat flera gånger. Älskar att promenera men till slut känner man att man vill få ut lite mer. Har ju såklart fått börja väldigt försiktigt med lätta vikter osv, märker verkligen att jag har blivit svagare men det är bara att kämpa på. Hoppas att jag så snart som möjligt kan börja dela upp kroppen i överkropp/underkropp när jag gymmar iallafall. Förhoppningsvis ska jag även träffa min PT Elisabeth någon dag i veckan också! Nu ska jag snart ut till smögen för att strandstäda (!) med fotbollslaget, känns ju sådär kul i detta tråkiga vädret men vad gör man inte för klubben! Vi hörs snart igen, puss på er!
 
 

BACK ON TRACK

________________Inlägget publicerades: 2013-09-10 Klockan: 12:20:46
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Heeej på er! Herregud, evigheter sen jag skrev här nu. Har vart fullt upptagen med att jobba, ha semester för första gången, umgås med vänner och att göra allt underbart som man gör på sommaren! Skulle nog våga påstå att jag har haft den bästa sommaren hitills i mitt liv. Eller iallafall en av de absolut bästa. För det första hade jag ju som sagt semester för första gången nånsin (bortsett från sommarlov när man var liten) och jag lyckades verkligen pricka in de två (enligt mig) bästa veckorna på hela sommaren, v.29-30. Det var strålande sol varje dag vilket vi verkligen tog tillvara på. Har dessutom haft sååå himla roligt med både gamla och nyfunna vänner! Kommer verkligen kunna leva på denna sommaren och alla dess minnen en lång tid framöver.
 
Men nu är det höst och nya tag som gäller! Har precis genomlidit min andra käkoperation, då jag flyttade underkäken för att få bättre bett. Det har vart fruktansvärt jobbigt måste jag erkänna, men nu är jag på bättringsvägen och har det värsta bakom mig, så skönt! Har fått tips från läkaren att långa promenader påskyndar läkningen, så ni kan ju gissa vad jag gör om dagarna... promenerar!! Längtar dock tills jag får börja gymma igen, men det dröjer nog inte allt för länge. Idag regnar det ute så tänkte traska bort till Tumlaren nu och gå någon mil eller två på löpbandet. Lovar att skriva snart igen, puss på er!!
 
En bild säger mer en tusen ord, underbara sommar!
 

RSS 2.0