BEN & AXLAR MED PT

________________Inlägget publicerades: 2014-08-31 Klockan: 11:54:00
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej goingar! Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra helg. Själv har jag vart ledig hela helgen så i fredags passade jag på att boka in ett pass med min PT Elisabeth. Jag hade redan kört några pass denna veckan så det enda jag hade kvar var egentligen ben och axlar. Dock så har jag sträckt mig i låret i fotbollen så trodde inte det skulle funka men det gjorde det faktiskt så det var skönt! Vi körde fyra övningar på ben: benpress, benböj, den övningen jag har visat er innan där man pressar ned "plattan" med ett ben i taget, samt en övning för baksida lår och rumpa där man ligger på rygg med ena foten på en bänk och pressar kroppen uppåt med det andra benet upp i luften. Svårt att förklara och jag har ingen bild på det men jag hoppas ni förstår ändå. Sedan körde vi två övningar för axlar, bland annat den i kabeln ni ser på bilden nedan. Jag hade aldrig gjort den innan och det var faktiskt riktigt tungt som ni kan se på bilderna ha ha.. Vi körde både med båda armarna samtidigt samt med en i taget. Jag föredrog nog att köra med båda samtidigt då jag tyckte det var lite lättare för att man får mer hjälp av hela kroppen. Sedan avslutade vi passet med plankan för magen som jag gör varje gång. Har ju stått i fem minuter en gång (förstår inte riktigt hur det gick till haha) och har gett mig fasen på att jag ska klara det igen så nu gäller det bara att träna..
 
Haha, här på sista ser ni hur tungt det var..! Inte så snyggt men det bjuder jag på!
 
 
 
 
 
 

FREDAGSMYS

________________Inlägget publicerades: 2014-08-22 Klockan: 22:16:09
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Som jag trodde så blev det ingen träning denna fredagkväll. Det körde ihop sig i planeringen för både mig och Linnea men jag måste faktiskt erkänna att det var ganska skönt. Har tränat varje dag denna veckan och har match imorgon så behövde vila lite. Spenderade istället kvällen på bästa tänkbara sätt, i soffan med räkor med min bästa vän och min pojkvän. Så himla mysigt!
 
Måste ju förresten visa er att jag klippte av 13 (!) cm av mitt hår igår också! Trodde aldrig att jag skulle våga klippa av så mycket men det behövdes verkligen och nu känns det faktiskt väldigt skönt, även om jag inte har vant mig än! Lite svårt att se på denna bilden men jaja! Nu ska jag sova, hoppas ni har haft en mysig fredagkväll och att ni får en bra helg! Puss & kram!
 
 

FOTBOLLSTRÄNING

________________Inlägget publicerades: 2014-08-21 Klockan: 21:40:54
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej hopp! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det toppen! Har precis vart på fotbollsträning så är helt mör i benen nu, ska bli skönt att sova snart. Igår blev det ett pass på gymmet igen, dock själv denna gången. Det kan också va skönt ibland men jag tycker ändå det är mycket roligare och mer motiverande att träna tillsammans med någon. Men iallafall, det blev ett rygg och biceps pass som faktiskt gick väldigt bra även att jag va själv. Imorgon har Linnea lyckats övertala mig om att träna på kvällen, vilket jag aldrig gör på fredagkvällar.. Vi får väl se hur det blir me det, ha ha.. Nu ska jag sova, ha det så bra så hörs vi snart igen! Puss & kram!
 
 

GRYMMASTE PASSET

________________Inlägget publicerades: 2014-08-19 Klockan: 12:08:18
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Igår hade jag egentligen tänkt ha vilodag eftersom jag spelade match i söndags och var väldigt mör i benen, men icke sa nicke. När klockan var åtta ringde Linnea och sa att hon skulle komma och hämta mig om sju minuter, så de var ju bara att byta om och göra sig klar! När vi kom till Tumlaren vid ca tio över åtta kommer vi på att det stänger klockan åtta.. Sjukt surt! Men som tur var va personalen väldigt snälla och lät oss träna tills de gick hem klockan nio! Och vilket pass det blev!! Vi blev ju lite stressade då som ni kanske förstår så vi körde på i ett jäkla tempo. Bröst/triceps och mage blev det, helt utan vila! Det var lätt det effektivaste passet jag någonsin har kört i gymmet och det var såå skönt efteråt att vi faktiskt släpade oss dit. 
 
Här är min favoritövning för bröst just nu!
 
 
 

AXLAR, TRICEPS & MAGE

________________Inlägget publicerades: 2014-08-17 Klockan: 20:14:40
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
I tisdags körde jag och Linnea veckans andra styrkepass, vilket blev axlar/triceps/mage. Vi körde ganska tungt med tre övningar på varje muskelgrupp. Vi försökte att varva två övningar samtidigt och turas om för att minimera vilan och få upp ett skönt flås. Här nedan ser ni förslag på en tricepsövning (dips) och en axelövning.
 
 
 

ÄNTLIGEN TILLBAKA PÅ GYMMET

________________Inlägget publicerades: 2014-08-17 Klockan: 20:01:32
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Heeej på er! Hur mår ni? Jag mår kanon! Vet att jag har vart väldigt frånvarande här på bloggen det senaste men jag kan bara skylla på att det har vart en heeelt fantastisk sommar! Vilket väder det har vart! Så jag har knappt haft igång datorn ens om jag ska vara ärlig.. Men nu är semestern slut och i måndags var jag äntligen tillbaka på gymmet. Och inte med vem som helst, min bästa träningspartner Linnea har äntligen flyttat hit igen! Så nu jäklar! Vi började med ett hårt ben/rumpa pass i måndags och jag skäms lite över att säga att jag hade träningsvärk ända tills i lördags (!), helt sjukt! Men å andra sidan så vet man ju att det har gjort någon nytta då iallafall, eller hur?
 
Här nedan har ni bilder på mina två favoritiövningar för tillfället när det gäller ben/rumpa. Den översta är vanliga squats (benböj) med eller utan vikt. Den nedre bilden visar en övning som jag ganska nyss har börjat med. Där lägger man på ganska mycket motstånd, precis så du orkar pressa ner "dynan" så kör man det 3*10 på varje ben.
 
 
 

RSS 2.0