ÄNTLIGEN PÅ BÄTTRINGSVÄGEN

________________Inlägget publicerades: 2014-06-17 Klockan: 08:20:03
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Allt bra? Med mig börjar det äntligen bli bättre. Har varit dålig i drygt en vecka nu och de trodde att jag hade fått körtelfeber men som tur va visade proverna att jag inte hade det. Blev otroligt lättad när de ringde från vårdcentralen igår och sa att proverna var negativa. Så nu har jag precis kommit hem efter min första morgonpromenad på över en vecka! Så himla skönt. Älskar verkligen att starta dagen med en morgonpromenad. Nu ska jag ta en dusch så får vi se vad jag hittar på sen, börjar inte jobba förrän imorgon igen. Puss på er!
 
 

KOSTSCHEMA

________________Inlägget publicerades: 2014-06-01 Klockan: 19:04:25
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Allt bra? Med mig är det fint! Har precis kommit hem efter en veckas underbar semester i Grekland! Vi var på Santorini för första gången och vi älskade det! Såå himla fin ö verkligen, jag rekomenderar er att åka dit! När jag kom hem åkte jag raka vägen från Landvetter till Ullevi för att gå på Summerburst vilket var helt sjukt grymt! Var där förra året också och jag älskar det verkligen. 
 
Men nog om det. Tänkte egentligen berätta för er att jag var och träffade min PT Elisabeth förra veckan för att få ett kostschema. Jag har länge velat prova på någon form av deff för att testa kroppen och se vad man kan åstadkomma. Så nu har hon gjort ett kostprogram till mig där hon har tagit hänsyn till min längd och vikt. Dock känns det som lite taskig tajming att börja deffa nu precis när sommaren står runt hörnet men jag ska definitivt använda mig av det till viss del och förmodligen köra helt efter det i augusti/semptember. Återkommer snart med mer info om upplägget!
 
 
 

RSS 2.0