ONSDAG

________________Inlägget publicerades: 2014-11-26 Klockan: 20:31:27
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag. Min har vart jättebra! Stod upp tidigt imorse och körde ett konditionspass på gymmet med Malin innan jobbet. Sen jobbade jag hela dagen och nu ikväll åkte jag tillbaka till gymmet och körde ett armpass. Känns riktigt bra! 

Igår körde jag och Malin ett helt grymt ryggpass, kan knappt röra mig idag haha! Vi brukar köra tio repitioner men igår körde vi bara 3*6 och mycket tyngre istället, huuur jobbigt som helst! Tips till er som vill ha lite variation i styrketräningen. Nu ska jag duscha och se på greys anatomy innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag upp tidigt igen för att träna och sen ska jag åka till Göteborg med mamma. Vi ska gå på stan och bara mysa, ska bli sååå himla mysigt! Hörs mer imorn, puss och kram.




JULKLAPPSTIPS

________________Inlägget publicerades: 2014-11-24 Klockan: 21:24:08
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej godingar! Tänkte bara kika in och ge er ett litet julklappstips. Det kan ju vara väldigt svårt att komma på vad man ska ge till sina nära och kära i julklapp. Mitt tips till er är en personlig tränare! Jag själv går ju hos Elisabeth på Tumlaren och är jättenöjd! Man kan köpa 1 gång för 450kr, 3 gånger för 1000kr eller 10 gånger för 3600kr. Perfekt om man vill ge någon lite hjälp på vägen med att få tillbaka motivationen och nå sina mål! 





VECKANS SISTA PASS

________________Inlägget publicerades: 2014-11-23 Klockan: 15:45:52
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej igen! Nu kom jag precis hem efter veckans sista pass på gymmet, det blev milen igen!! Tänkte bara springa lite men det kändes bra så jag körde på. Sprang under timmen denna gången så de va skönt! Nu ska jag duscha och ta hand om tvätten innan jag myser ner mig i soffan resten av kvällen. Puss & kram 




TIPS PÅ TRÄNINGSKLÄDER

________________Inlägget publicerades: 2014-11-23 Klockan: 10:21:06
________________Kategori: Inspiration Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Måste bara tipsa om detta snygga linnet som jag fick av min mamma här om dagen! Tyckte de va så himla fint och lite annorlunda än alla andra jag har. Det är från H&M och jag tror det kostar 299kr.


Godmorgon sköna söndag

________________Inlägget publicerades: 2014-11-23 Klockan: 10:14:56
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Godmorgon! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det kanon. Vaknade precis och ska snart börja städa lite och göra fint i lägenheten innan jag åker till mamma och pappa på söndagmiddag. Efter det blir det träning med Malin, veckans 11e (!) pass! Igår direkt efter jobbet åkte vi till gymmet och körde ett grymt bra bröstpass. Vi la på tyngre och körde 3*8 istället för 3*10 och jäklar vilken skillnad det är alltså! Så det känns i mina bröstmuskler idag vill jag lova. Hoppas ni får en fin söndag så hörs vi senare! Puss! 

Några bilder från gårdags pass.







MILEN

________________Inlägget publicerades: 2014-11-20 Klockan: 20:45:59
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Heeej! Kom precis hem från dagens andra pass på gymmet. Brukar ju köra kondition på morgonen och styrka på kvällen, men idag blev det tvärtom. Körde ben med Malin imorse innan jobbet och nu körde jag kondition. Sprang en mil!! Är så jäkla nöjd för löpningen går bara bättre och bättre just nu och det är en sån skön känsla! Nu ska jag duscha och sen se på nya avsnittet av sons of anarchy med min älskling. Hoppas ni har en mysig kväll, puss och kram! 




8 KM

________________Inlägget publicerades: 2014-11-19 Klockan: 08:20:04
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Godmorgon! Idag slog jag nytt rekord på gymmet, sprang 8 km innan frukost! Har aldrig klarat att springa på morgonen innan, har inte haft nån energi innan frukosten. Men nu har jag börjat så smått det senaste och idag slog jag som sagt rekord! Känns så jäkla skönt i kroppen nu efteråt. Nu ska jag duscha och slänga i mig lite frukost innan jag springer iväg till jobbet. Hoppas ni får en fin dag allihop! Puss! 



TVÅ PASS OM DAGEN

________________Inlägget publicerades: 2014-11-18 Klockan: 20:05:23
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Heeej på er! Nu är jag sådär trög med bloggandet igen men har så himla fullt upp hela tiden. Kom dock på nu att jag kan skriva lite från mobilen ibland, det är ju smidigare och går fortare så då kan jag skriva lite oftare! Hoppas allt är bra med er iallafall. Med mig är det kanon! Håller fortfarande på med min deff eller vad man nu ska kalla det och det går faktiskt jättebra! Gör inga revolutionerande framsteg men ser lite skillnad på kroppen iallafall och känner mig framförallt mycket starkare. Har minskat några cm runt midja, lår och höfter. Har även börjat träna på morgonen för att få till två pass om dagen och det känns faktiskt riktigt skönt! Har aldrig förstått mig på hur folk orkar träna på morgonen men nu när det har blivit en rutin är det hur skönt som helst! Brukar köra kondition på morgonen och styrka på kvällen. Nu ska jag duscha och se lite på tv innan jag ska sova. Vi hörs snart igen, puss o kram! 

Bild från dagens ryggpass!

RSS 2.0