MILEN + INTERVALLER!

________________Inlägget publicerades: 2014-10-08 Klockan: 17:01:49
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Herregud är heeelt slut nu! Sprang precis milen och efter det intervaller på bandet. Trodde aldrig jag skulle klara springa så långt utan några kolhydrater i kroppen men det gick hur bra som helst! Nu är jag dock så trött så jag känner mig illamående men det känns ändå skönt att ta ut sig så mycket ibland. Har även vart hos mamma och hämtat en våg och ett måttband. Tänkte varken väga eller mäta mig i början för att jag kommer bli så extremt besviken om det inte visar bra siffror efter några veckor. Men jag har faktiskt ångrat mig, vill se om det händer något så nu jäklar!
 
 

TRÄNINGEN GÅR FRAMÅT

________________Inlägget publicerades: 2014-10-07 Klockan: 17:33:43
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Hoppas allt är bra med er i höstrusket. Det blev ju verkligen höst och svinkallt typ...idag?! Men jaja, vi har ju haft en helt fantastisk sommar så hösten är mer än välkommen för min del iallafall! Kom alldeles nyss hem efter ett rygg/biceps pass på gymmet. Slutade tidigt idag så har redan tränat, så skönt! Det går för övrigt väldigt bra på gymmet just nu! Känner att jag gör framsteg för varje vecka och älskar upplägget av pass som jag kör nu. Förr när jag har försökt hoppa över kolhydraterna har jag känt att jag har tappat kraft i träningen och inte alls haft samma energi. Nu är det dock helt annorlunda, gör bättre pass än någonsin! Vet inte vad det beror på men jag är väldigt glad så länge det fortsätter så. Nu ska jag duscha och sen mysa resten av kvällen! Vi hörs snart igen, puss & kram!
 
 
 
 

KOSTSCHEMA

________________Inlägget publicerades: 2014-10-05 Klockan: 17:18:35
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Herregud nu ekar det här igen.. Kan bara skylla på att jag har haft väldigt fullt upp det senaste. Tänkte iallafall berätta att jag äntligen har börjat med mitt kostschema som jag pratade om för ett tag sen! Jag vet inte om man kan kalla det för en deff men det är något åt det hållet iallafall. Jag äter inga kolhydrater eller sötsaker och dricker ingen alkohol. Började förra måndagen så går in på min tredje vecka imorgon och jag tycker faktiskt att det funkar riktigt bra. Jag gör det mest för att exprimentera lite och se vad jag kan nå för resultat med min kropp. Tränar mer än vanligt också, ca 8-9 pass i veckan med mest styrketräning och kondition. Har kommit fram till detta tillsammans med min PT Elisabeth och det är hon som har hjälpt mig med vad jag ska äta och hur många kalorier jag ska ligga på osv. Har tillsammans med henne även kommit fram till att jag ska ha en ätardag varje vecka. Jag tror det är viktigt att ha det för att hålla motivationen uppe. Med ätardag menar jag verkligen inte att jag ska vräka i mig sötsaker, utan snarare att jag ska kunna äta vilken mat jag vill en gång i veckan. 
 
Här nedan är ett exempel på hur en dag kan se ut för mig. Detta är ca 1900 kcal. 
 
 

RSS 2.0