TORSDAG

________________Inlägget publicerades: 2013-01-31 Klockan: 21:40:35
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (5)
________________Enskilt inlägg?
Hej godingar! Hur har eran dag varit? Min har varit sådär faktiskt.. Har haft ont i magen under en längre tid och har vart hos läkaren två gånger och de säger att det är magkatarr. Har gått på medicin mot det i ca två månader nu och det släpper inte så idag kontaktade jag läkaren ännu en gång. Det visade sig att jag har en muskelinflammation i magen, han trodde att jag helt enkelt har tränat för mycket.. Så nu är det nya mediciner och vila magen som gäller! Har även hunnit träffa min PT Elisabeth idag för första gången på länge! Vi körde ett slags E-fit pass men fick ta det lite lugnt med tanke på min mage. Vi ska ses om två veckor igen så jag hoppas det är bättre tills dess. Efter passet det blev det jobb, möte och ett spinningpass och nu har jag äntligen landat i soffan efter en lång dusch. Hoppas ni har haft en bra dag, puss!
 
Bild från gymmet i måndags!

ÄLSKADE GYM

________________Inlägget publicerades: 2013-01-28 Klockan: 22:27:00
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (4)
________________Enskilt inlägg?
Herregud, förra veckan bara susade förbi. Jobbade, tränade, shoppade lite och myste massa med familjen! Det var i princip det jag hann med förra veckan. Måndag idag vilket innebär en ny vecka med nya möjligheter! Veckan blir SÅ mycket roligare om man ser det så istället för att bara vilja dra täcket över huvudet på måndag morgon. Idag har jag jobbat och sedan bar det av till gymmet för ett GRYMT pass! Det Kändes så himla bra idag. Körde bara med fria vikter vilket kändes skitbra. Tycker fria vikter är så mycket bättre än maskinerna i många lägen. Sen så måste man ju såklart variera sig ibland och då är ju maskinerna bra. Nu ska jag sova, upp tidigt imorn för att jobba hela dagen och sedan blir det E-FIT med jobbet, ska bli sjukt kul! Puss & godnatt!
 

Underbara helg

________________Inlägget publicerades: 2013-01-20 Klockan: 13:35:13
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (22)
________________Enskilt inlägg?
Åh va härligt det är att börja dagen med en ordentlig frukost (denna morgon i form av en omelett) och sedan köra ett träningspass. Det är precis vad jag har gjort idag! Gymmade en timme och efter det solade jag. Det var så himla längesen jag solade senast så det var riktigt skönt. Man känner sig så mycket fräschare med lite färg på kroppen. Nu ska jag strax äta lite lunch och senare i eftermiddag är det dags för två timmars fotbollsträning. Ska bli jättekul!
 
För övrigt har jag haft en väldigt lung och skön helg. Jobbade till ett igår och efter det tog jag en powerwalk över till smögen med Linnea för att äta lunch på Göstas. Efter det blev det även en liten fika på Trean innan vi promenerade hem igen. Så mysigt! Hoppas ni har haft en lika skön helg som jag har haft, puss på er!
 
Bilder från igår!

MINIJULAFTON

________________Inlägget publicerades: 2013-01-17 Klockan: 22:32:18
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (16)
________________Enskilt inlägg?
Hej godingar! Allt bra med er? Med mig är det fint! Ikväll har jag kört mitt första spinningpass på evigheter, sjukt kul och JOBBIGT! Så härligt att verkligen få ta ut sig ibland och låta svetten rinna, haha! Har för övrigt haft lite utav en mini-julafton här hemma idag då jag har fått massa paket på posten! Dels sånt jag har beställt och dels försenade presenter och julklappar. Fick massa olika härliga träningskläder, ett Efva Attling halsband och en Odd Molly blus! Så himla kul! Nu är jag sjukt laddad på att fortsätta träna när jag har nya fina färgglada träningskläder. För mig är det verkligen viktigt med fina träningskläder, det är såå mycket roligare att träna om man har snygga kläder som man trivs i! Nu är det läggdags här, upp tidigt imorgon för att jobba hela dagen och sedan är det äntligen fredagsmyyys! PUSS!
 
Linne, sport-bh och träningströja. Allt från H&M! De har så himla fina och prisvärda träningskläder!

BODYPUMP

________________Inlägget publicerades: 2013-01-15 Klockan: 22:19:19
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
HEJ! Idag har jag ääääntligen tränat igen, SÅ skönt! Har verkligen längtat efter att få gå till gymmet och lyfta vikter eller gå på ett pass. Idag körde vi bodypump med jobbet och det var det värsta jag har gjort på länge.. Det var sjukt jobbigt! Tråkigt att man tappar så himla snabbt när man är sjuk! Men nu jäklar ska jag köra stenhårt igen! Imorgon ska jag jobba hela dagen och sedan är det löpning och fotbollsträning utomhus som står på schemat. Nu ska jag läsa lite och sen sova, hörs imorn! Puss och godnatt!
 

SÖNDAGSPROMENAD

________________Inlägget publicerades: 2013-01-13 Klockan: 13:23:19
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (8)
________________Enskilt inlägg?
Hej godingar! Kom precis in efter att ha tagit en låång härlig promenad med mamma! Börjar äntligen känna att jag är på bättringsvägen. Jag tror att det är väldigt viktigt att man verkligen tillåter sig att vila ordentligt när man inte mår bra. Jag har gjort misstaget allt för många gånger att jag börjar träna för tidigt och då blir man bara ännu sämre efteråt. Så det är ett tips; tillåt er att vila när ni inte är bra, men när ni börjar känna er bättre så kan man tex ta lugnare promenader osv. Någon form av lättare träning är mycket bättre än ingen träning alls. Puss!
 

Förkylning...

________________Inlägget publicerades: 2013-01-12 Klockan: 15:30:57
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?
Åkte ju SJÄLVKLART på världens dunderförkylning nu bara för att jag tänkte börja hårdträna igen nu vid årsskiftet. Så det är anledningen till att jag har varit lite frånvarande här med. Har vart hemma från jobbet ett par dagar så nu börjar det ge med sig. Får hoppas jag är helt återställd nästa vecka så jag kan köra på igen. Hoppas det har gått bättre för er, antar att det är många som har nyårslöften osv nu i dessa tider. :) puss och kram!
 

2013

________________Inlägget publicerades: 2013-01-03 Klockan: 21:17:47
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?
HEJ fina ni! Allt bra med er? Med mig är det fint. Har haft en underbar jul och nyår med nära och kära och är mer än redo att kickstarta det nya året med massa träning! Jag är en sån person som behöver ta ett litet break från träningen ibland för att få tillbaka motivationen och det är precis vad jag har gjort nu. Har bokat in en tid med min PT Elisabeth på söndag och då börjar även fotbollsträningarna igen, så nu jäklar kör vi! Hoppas ni är med mig!
 

RSS 2.0