SÅ SANT

________________Inlägget publicerades: 2014-02-20 Klockan: 21:42:36
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
 

EN DAG PÅ SPA

________________Inlägget publicerades: 2014-02-16 Klockan: 18:12:18
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Har ju helt glömt att berätta för er att jag var på Vann spa med Patricia i onsdags! Det var verkligen det mysigaste och skönaste jag har gjort på länge. Vi kom dit vid halv åtta på morgonen och startade dagen med en stor frukostbuffé. Sedan tillbringade vi hela förmiddagen i spat och gjorde fotbad, bodyscrub och bara myste! Vid tolvtiden åt vi en jättegod lunch innan vi fick varsin ansiktsbehandling. Det var sååå härligt med ansiktsbehandling, ska verkligen försöka gå på det oftare! Efter det avslutade vi dagen med en eftermiddagsfika innan vi åkte hem. Kan verkligen rekommendera en sånhär dag alltså, helt underbart verkligen!
 
 

MILEN IGEN!

________________Inlägget publicerades: 2014-02-16 Klockan: 15:46:00
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
HEJ! Är helt slut nu, avslutade denna helgen med att springa MILEN igen! Så jäkla gött. Det va riktigt tungt idag men jag gav mig fasen på att klara det och ofta kommer man väldigt långt på ren vilja måste jag säga. Ska försöka få in lite mer kondition i min träning nu. Spelar ju fotboll två gånger i veckan och där blir det ju en del konditionsträning men vill få in mer löpning utöver det. Nu ska jag försöka heja fram svenskarna i skidskyttet, puss på er!
 
 

BRÖST & TRICEPS

________________Inlägget publicerades: 2014-02-15 Klockan: 16:30:00
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Heeej! Hoppas allt är bra med er! Jag har varit lite krasslig i veckan med ont i halsen osv så har vart tvungen att stå över träningen.. Men tränade iallafall i torsdags och idag! Känner mig bättre nu så jag hoppas det håller i sig. Idag körde jag ett bröst och tricepspass med Malin. Vi körde bland annat bänkpress 3 set 10*30kg, kanske inte låter som så mycket för er men jag är sjukt svag i bröst så för mig är det tungt, ha ha! Sedan körde vi även övningen som ni ser på bilderna, vet inte vad den kallas men det är lätt en av mina absoluta favoritövningar när jag kör bröst! Ska nog börja skriva ner hur mycket jag lägger på och hur många reps jag gör varje gång för jag glömmer ofta mellan gångerna vad jag hade sist. Kanske kan börja skriva det här också, vad tror ni om det? Nu ska jag duscha och göra mig iordning för kvällens festligheter, puss på er!
 
 
 
 
 
 

MILEN!!!!

________________Inlägget publicerades: 2014-02-06 Klockan: 21:20:07
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Ikväll skulle jag egentligen ha löptränat med fotbollslaget men jag har haft ont i knäna ett tag så jag gick till gymmet istället. Tänkte styrketräna men när jag väl kom dit blev jag sugen på att prova springa lite och se vad knäna höll. Det slutade med att jag sprang milen!!! Helt sjukt haha! Det gick så mycket bättre än jag trodde och de kändes jättebra i knäna så jag körde på! Nu är jag dock heeelt död så ska duscha och gå och lägga mig! Hörs snart igen, puss och kram!
 
 

LÖRDAGSTRÄNING

________________Inlägget publicerades: 2014-02-01 Klockan: 16:06:23
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Hur mår ni? Själv mår jag jättebra! Har jobbat idag och nu har jag precis kört ett härligt pass i gymmet med Alma och Malin. Det blev rumpa idag igen! Har haft helt sjuk träningsvärk i både rumpa och ben hela veckan efter passet med Elisabeth i tisdags men nu var den borta så körde det igen. Övade mer på den övningen jag visade er förra passet som ni kan se nedan och idag gick det mycket bättre! Kommer nog garanterat bli en favoritövning tror jag! Körde även marklyft, benböj osv. Nu ska jag duscha och åka bort till Patricia, hoppas ni får en trevlig lördagkväll! Puss & kram
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0