AO NANG

________________Inlägget publicerades: 2011-12-28 Klockan: 11:10:46
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Heeej! Sitter nu på hotellrummet efter en heldag ute på Poda Island! Otroligt fint där, precis som alla andra ställen vi besökt i Thailand. Sedan jag skrev här sist har vi hunnit med Phi Phi Island, Railay Beach och nu är vi i Ao Nang, som är sista stoppet på vår resa. Ska skriva mer om varje ställe och visa bilder när jag kommer hem! Lite svårt med bilderna nu för jag har inte med nån sladd till kameran osv, men kika in på min Instagram, Linnfredrika, för att se lite bilder tagna med min Iphone! 

Nu är klockan drygt fem här och vi slappar lite på rummet innan vi ska ut på stan för att äta. Har även varit hos en skräddare och beställt en nyårsklänning (!) så ska dit senare ikväll och prova den för andra gången, spännande!! Vi hörs snart igen, hoppas allt är bra med er, puss o kram!

GOD JUL!!

________________Inlägget publicerades: 2011-12-24 Klockan: 10:58:03
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?

Ville bara titta in snabbt på mobilen och önska er alla en riktigt god jul!! Nu blir det julfirande med skumtomtar, marsipangris och julklappsleken här i Thailand! Ha en riktigt mysig dag, PUSS!


KOH MOOK

________________Inlägget publicerades: 2011-12-19 Klockan: 13:04:00
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (2)
________________Enskilt inlägg?
Hej godingar! Sitter just nu vid en asseg dator pa hotellet. Vi befinner oss just nu pa Koh Mook, superfint! Gjorde en dagstur idag till en annan strand och snorklade osv, hur fint som helst! Som att snorkla i ett akvarium! Imorgon drar vi vidare till Phi Phi Island, ska bli kul att uppleva det med! Nu ska vi precis ut och ata, men uppdaterar er sa fort jag har internet igen! Hoppas allt e bra hemma, puss o kram!

KOH HAI

________________Inlägget publicerades: 2011-12-16 Klockan: 03:40:48
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (2)
________________Enskilt inlägg?
Hej där hemma! Klockan är ca halv tio här nu och vi har precis ätit frukost. Idag förflyttar vi oss till ön Koh Hai, ska bli spännande att få se ytterligare en ö här i Thailand. Hitills har resan varit helt fantastisk med mestadels solsken! Nu ska jag packa ihop det sista innan vi ger oss iväg. Hoppas allt är bra där hemma i blåsten ;) Vi hörs! puss och kram

Idag fyller förresten världens bästa mamma år. Stort grattis till dig, jag älskar dig!

KOH LANTA

________________Inlägget publicerades: 2011-12-12 Klockan: 10:53:14
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (16)
________________Enskilt inlägg?
HEJ underbara ni! Har precis kommit till hotellrummet och duschat efter en hel dag med sol och bad vid stranden/poolen. Efter att ha bott i supermysiga bungalows på Koh Jum de första tre nätterna så har vi nu flyttat till ett stort fint hotell med pool på Koh Lanta! Tycker det är riktigt kul att prova på lite olika!

Igår firade vi förresten min födelsedag här i Thailand! Dagen började med att de sjöng för mig på morgonen, sedan fick jag lite presenter och sedan fick jag en tårta av hotellpersonalen. Så himla söta är dom! Sedan förflyttade vi oss som sagt med båt hit till Koh Lanta och tog det lugnt resten av dagen. Gick ut och åt jättegod mat på kvällen och avslutade med en eldshow och några drinkar!

Nu ska jag göra mig iordning för att åka in till den lilla staden för lite shopping och sedan ska vi ut och äta! Hoppas allt är superbra med er hemma i sverige! PUSS

Den fina tårtan jag fick av hotellpersonalen!

19 ÅR

________________Inlägget publicerades: 2011-12-11 Klockan: 08:27:00
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (7)
________________Enskilt inlägg?

Idag är det min födelsedag! Hela 19 år blir jag och det firar jag här nere i Thailand! Hoppas ni har det bra här hemma, puss!

KOH JUM

________________Inlägget publicerades: 2011-12-10 Klockan: 14:50:08
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (5)
________________Enskilt inlägg?

Bild från idag, vid poolen


Hej alla fina! Ville bara titta in och säga att jag har det hur bra som helst här nere. Första gången för mig i Thailand och jag är supernöjd hitills! Vi kom fram iförrgår kväll efter en väldigt lång bil/flyg/buss/båtresa, men det var lätt värt det för att komma till detta underbara ställe. Imorgon åker vi vidare till Koh Lanta, ska försöka uppdatera er därifrån! Hoppas ni har det superbra hemma i sverige, puss o kraaaam!

NU ÅKER VI TILL THAILAND!!!

________________Inlägget publicerades: 2011-12-07 Klockan: 08:25:55
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (3)
________________Enskilt inlägg?
Nu är det dags! Nu bär det ÄNTLIGEN av till THAILAND!!! Håller just nu på och packa ihop det sista innan det bär av till Landvetter. Jag kommer som sagt försöka uppdatera er så gott jag kan där nere, vi får se hur mycket det blir beroende på internetåtkomst osv. Men ha det så himla bra allihopa och ta hand om er! PUSS!

Glad tjej!!

DAN FÖRE DAN

________________Inlägget publicerades: 2011-12-06 Klockan: 15:00:22
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
HEJ! Som rubriken lyder så är det dan före dan här hemma hos oss kan man säga, för imorgon bär det äntligen av till THAILAND! Åh, vad jag har längtat!! Datorn hänger med så på de ställen jag har tillgång till internet så kommer jag försöka uppdatera er med bilder osv, låter det bra?

Idag har jag iallafall jobbat på förmiddagen, och nu kom jag precis hem. Har hunnit med ett par ärenden påvägen hem och nu har jag tänkt läsa lite innan jag drar mig bort mot gymmet. Vi hörs senare fina ni, puss o kram!



MÅNDAG

________________Inlägget publicerades: 2011-12-05 Klockan: 12:01:30
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Hej alla fina! Vaknade för en stund sedan och har startat dagen med att läsa lite i min bok. Nu håller jag på och gör mig iordning inför en eftermiddag på jobbet! Slutar klockan sex och då blir det ett kalas till, med andra sidan av släkten, mys! Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare under dagen, puss o kram!


4 DECEMBER 2011

________________Inlägget publicerades: 2011-12-04 Klockan: 18:49:48
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Gårkvällen slutade kalasbra! Åkte ut till Julia vid åttatiden och drack vin och pratade med henne och Natalie hela kvällen. Sedan vid halv ett bestämde vi oss för att gå ut och det var faktiskt riktigt roligt! Kul med en sista utgång såhär innan jag åker. 

Idag stod jag upp vid tio för att gå och träna med min PT Elisabeth. Fick en del nya övningar vilket alltid är bra eftersom det blir ganska uttjatat att göra samma varje gång. Hon är grym på det sättet att hon alltid pushar mig lite till när jag egentligen bara vill ge upp! När jag är på gymmet själv har jag en tendens att bara göra det jag tycker är bekvämt ibland, men med hennes peppande blir jag mycket mer motiverad! 

Nu ska vi göra iordning nachos här hemma, supergott! Ska även börja med packningen lite smått tänkte jag.. Vi hörs senare, puss o kram!


KALAS

________________Inlägget publicerades: 2011-12-03 Klockan: 12:31:46
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej godingar! Igår jobbade jag kväll, så slutade vid halv åtta. Då åkte jag raka vägen hem och hade fredagsmys med familjen. Idol, god mat, skumtomtar och massa mys! Idag är det kalas som står på schemat! Eftersom både jag och mamma fyller år när vi är i Thailand så ska vi fira oss här hemma med släkten idag, mysigt! Nu kommer de alldeles strax så jag måste kila, ha det så bra så hörs vi senare! Puss o kram

1 DECEMBER 2011

________________Inlägget publicerades: 2011-12-01 Klockan: 10:25:02
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Herregud... Redan första december! Vad fort denna hösten har gått! Men men, jag vaknade för en stund sen och nu är det strax dax att bege sig bort mot Tumlaren för lite träning. Idag blir det ett pass styrketräning i gymmet! Tränar själv idag men det funkar jättebra det med eftersom jag har fått träningsprogram av Elisabeth att följa! Nu måste jag byta om och ge mig iväg, ha en bra dag så hörs vi senare! Puss o kram


RSS 2.0