MORGONTRÄNING

________________Inlägget publicerades: 2013-05-30 Klockan: 10:51:00
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Vilken underbar morgon! Stod upp vid halv åtta och gick ut till smögenbron för att möta upp Linnea. Vi promenerade ända ut på sandö, det är såå himla fint där ute! Kan inte minnas att jag har gått hela vägen ut där någon gång så det var verkligen på tiden. Sedan gick vi tillbaka upp över bron och sprang upp och ner för mördartrapporna två gånger innan vi promenerade hemmåt. Så totalt blev det ca en mils powerwalk samt lite intervallsträning i trappor, underbart! Nu har jag precis duschat och ska snart ta på mig nya promenadkläder för att gå till jobbet, haha. Hade egentligen inte tänkt gå idag, det är ju trots allt 3,5 km till jobbet, men har man ingen bil hemma så får det bli promenad! Hoppas ni får en fin dag så hörs vi snart igen, puss och kram!
 
 

ÄNDRADE PLANER

________________Inlägget publicerades: 2013-05-24 Klockan: 18:25:59
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej godingar! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det sådär faktiskt.. Vi skulle ha åkt till London imorgon för att fira pappa som fyller 50 nästa vecka men han har troligtvis fått borelia och är därför inlagd på sjukhus... Så vi blev tvugna att avboka resan. Men London ligger kvar, huvudsaken är att pappa blir frisk nu.. Allt ont har ju dock något gott med sig iallafall, så nu när jag är hemma kan jag va med och spela match imorn och sedan va med på lagfesten! Kommer bli jätteroligt tror jag! Nu ikväll blir det bara mys och grillning med mamma och pappa som är hemma på permision över helgen! Ha en fin kväll, puss och kram.
 
 

INTERVALLER

________________Inlägget publicerades: 2013-05-09 Klockan: 18:11:58
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
HEJ! Har ni haft en skön ledig dag? Min har vart väldigt lugn och skön. Började dagen med en lång fika/lunch med goa vänner. Sen gick vi en sväng på bryggan och nu har jag precis vart och kollat på mitt lags fotbollsträning. Jag hoppade över träningen idag eftersom jag har ont i halsen, gött segt.. Men hoppas på att det är bättre imorgon. Får abstinens om jag inte kan träna.. Påtal om träning så var jag ute och sprang med min PT Elisabeth i tisdags när jag var ledig. Vi körde intervaller i trappan vid smögenbron vilket var h e m s k t. Har aldrig gjort det innan och jag orkade tre gånger upp och ner innan vi sprang hemmåt igen. Det var verkligen skitjobbigt men vet ju att det gör så sjukt gott för konditionen. Ska jag kunna bättra min tid på milen osv så måste jag köra intervallträning också. Så det ska det helt klart bli mer av! Nu ska jag dock ha myskväll med några vänner, så skönt! Ha en fin kväll, PUSS!
 
Från intervallträningen..

RSS 2.0