MÅNDAG

________________Inlägget publicerades: 2012-02-27 Klockan: 21:33:29
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (4)
________________Enskilt inlägg?
Heeej! Fullt upp här. Jobbat jättemycket det sista men det är bara kul. Har även hunnit med att träna och umgås en hel del med vännerna sen jag skrev sist. Hade en toppenhelg verkligen som innehöll tjejmiddag, jobb, mys med lillkusinen och utgång! Har inte så mycket planer inför den kommande veckan förutom jobb och träffa maria som är här från Stockholm! Vi hörs mer i veckan, puss & kram!

Haha, här var nog gluggen som störst! Nu har den gått ihop en del!

HARD WORK

________________Inlägget publicerades: 2012-02-21 Klockan: 21:19:35
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (6)
________________Enskilt inlägg?
Heeej! Allt bra? Med mig är det fint! Sitter här och darrar som fan i händerna efter ett hårt boxningspass, gött! Har inte boxats sen i höstas så de va riktigt jobbigt men sjukt kul! Annars då? Har jobbat hela dagen samt vart på en kurs. Nu ska jag duscha och sen sova för jobbar över 13 timmar imorn så behöver all sömn jag kan få! Sjukt tråkigt inlägg men hinner tyvärr inte skriva mer nu, hoppas ni har haft en fin dag så hörs vi mer imorgon! PUSS


100-ÅRS FEST

________________Inlägget publicerades: 2012-02-18 Klockan: 16:23:14
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (7)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Stod upp tidigt imorse och gick till gymmet vid tio. Tränade en timme och sedan solade jag, hur skönt som helst! Har sedan slappat resten av dagen och nu har jag precis lockat håret inför kvällens festligheter! Ska alldeles strax bege mig ut till Olivia för mat och förfest med fina människor! Senare bär det av mot folkets hus för att fira fem grymma brudar som fyllt/ska fylla 20! Kommer bli en grym kväll, vi hörs imorgon! PUSS

På jakt efter en ny skinnjacka, helst en svart, men tyckte denna va grymt snygg! Från Nelly, 2795 kronor.

OH HAPPY DAY!

________________Inlägget publicerades: 2012-02-17 Klockan: 17:27:26
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (10)
________________Enskilt inlägg?
Hej fina! Har vart en bra dag idag! Jobbade till ett och tog sen en långpromenad med Emelie i det superfina vädret! Sedan hämtade jag mamma, gick i lite affärer osv och åkte sedan hem och fikade! Nu ska jag gå och sola en sväng och ikväll blir det kräftfrossa på Trean med fina vänner! Ha en fin kväll allihop, puss!

Min grymma morotskaka!! ;)

EN MIL!!!

________________Inlägget publicerades: 2012-02-16 Klockan: 22:14:25
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (2)
________________Enskilt inlägg?
Måste bara kika in och säga att jag sprang en mil förut, EN MIL!! Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv, har aldrig sprungit så långt förut! Jag var sjukt förbannad förut så bestämde mig för att gå till gymmet och springa tills jag ramlade av bandet. Riktigt så långt gick det ju inte men bra nära, haha! Kommer förmodligen inte kunna gå imorgon.. Men det är bara positivt! Vi hörs imorgon godingar, PUSS!

16 FEBRUARI 2012

________________Inlägget publicerades: 2012-02-16 Klockan: 08:27:31
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (8)
________________Enskilt inlägg?
Godmorgon! Sitter här i soffan och kikar på vakna med The voice. Ska alldeles strax åka till kungshamn för ett besök hos frisören, ska bli såå skönt!! Har inte gort något med håret sedan innan vi åkte till thailand, vilket är ca 2,5 månader sedan.. Efter frisörbesöket blir det raka vägen till jobbet och jobba till klockan sex. Sedan blir det gymmet och sen soffläge! Vi hörs mer under dagen, puss på er!

Hahaha, vi tittade på gamla dia bilder häromdagen. Här är en bild på mig som liten!

ZUMBA

________________Inlägget publicerades: 2012-02-15 Klockan: 18:47:45
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (5)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Min lediga dag blev istället en fullspäckad dag med både jobb och träning. Jobbade mellan ett och kvart över fyra och åkte sedan direkt till gymmet. Sprang en halvtimme på bandet och sedan dansade jag zumba i en timme! Sjukt roligt och jobbigt! Trodde inte jag skulle hänga med alls eftersom det var första gången men det gick faktiskt ganska bra och jag ska absolut göra om det! Nu blir det duschen, mat och sedan mys framför tvn och sveriges mästerkock!

Bild från träningen igår!

ONE DAY OFF

________________Inlägget publicerades: 2012-02-15 Klockan: 10:42:25
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Godmorgon! Sovit gott? Det har jag! Tog sovmorgon idag eftersom jag är ledig så jag vaknade för en stund sedan. Efter det har jag ätit frukost och nu kikar jag rint lite på datorn. Ska strax klä på mig och ta en promenad i det fina vädret! Sedan får vi se vad dagen har att bjuda på, ska iallafall träna sedan i eftermiddag. Vi hörs senare fina ni, ha en bra dag! Puss o kram


BAD GASTEIN, ALPERNA

________________Inlägget publicerades: 2012-02-14 Klockan: 21:40:59
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (4)
________________Enskilt inlägg?
Har ju helt glömt bort att berätta att jag ska åka till Bad Gastein, Österrike, i slutet av mars!! Trots att jag är väldigt dålig på att åka skidor så ska det bli grymt roligt! Ska åka med jobbet så vi är ca 30 stycken som åker iväg i fyra dagar. Kommer bli ett minne för livet och jag är väldigt tacksam över att jag får åka med! Mer om detta kommer senare!

TRÄNING MED KETTLE BELLS

________________Inlägget publicerades: 2012-02-14 Klockan: 21:14:25
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Idag var det dags för träning med min PT Elisabeth igen. Vi körde ett pass med kettle bells vilket var jätteroligt men också gryyymt jobbigt!! Kommer förmodligen inte kunna gå imorgon haha! Vi körde i nästan en timme och hann köra en hel del olika övningar. När man använder kettle bells (eller hur det nu stavas) använder man verkligen hela kroppen! Rekomenderar verkligen denna träningsform, grymt kul och jobbigt! Ska nu jobba med dessa övningar själv ett par veckor innan vi ses nästa gång!

NY VECKA

________________Inlägget publicerades: 2012-02-13 Klockan: 20:03:26
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (7)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Måndag igen vilket innebär ny vecka! Har massa energi och har äntligen kunnat träna idag igen! Har vart förkyld och haft ont i halsen senaste veckan men nu börjar det bli bättre! Så imorgon ska jag träna med min PT. Vi ska testa på lite nya övningar med bland annat kettle balls, ska bli jätteroligt! Skriver mer om det imorgon. Planer för resten av veckan är jobb, ett besök hos frisören för klipp och färg (äntligen!), myskväll och 100årsfest (!) för fem kompisar som har fyllt/ska fylla tjugo! En väldigt rolig vecka jag har framför mig alltså. Hoppas ni har haft en bra dag, puss o kram!


HELG

________________Inlägget publicerades: 2012-02-12 Klockan: 14:59:08
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (7)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Hoppas ni har haft en fin helg! Det har jag haft. Har bland annat myst med fina vänner, STORstädat rummet, vart på krogen och gått promenader. En riktig mys-helg. Nu kom jag precis in från en promenad och ska snart äta. Efter det tänkte jag faktiskt baka en morotskaka, så himla gott! Senare i eftermiddag blir det söndagsfika med mina favoriter. Vi hörs senare godingar! PUSS

haha snyggegluggen! men nu börjar den faktiskt gå ihop igen, får inte in två tior längre.. ;)

FAKETATTOOS

________________Inlägget publicerades: 2012-02-08 Klockan: 21:42:16
________________Kategori: Inspiration Kommentera här! (30)
________________Enskilt inlägg?
Alltså, jag är inte så mycket för det där med tatueringar egentligen.. Men dessa tre tyckte jag var riktigt fina! Gillar små, fina, betydelsefulla tatueringar, som dessa. Just dessa kommer från faketattoos.se , där man kan beställa faketatueringar. Tycker det är väldigt smart om man är lite osäker och vill testa sig fram innan man bestämmer sig för en riktig!

7 FEBRUARI 2012

________________Inlägget publicerades: 2012-02-07 Klockan: 20:28:04
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (19)
________________Enskilt inlägg?
Idag har vart en bra dag! Började dagen med tidig uppsitgning och promenad (!) till jobbet. Jobbade mellan 9 och 18 och efter det har jag tränat en timme på gymmet. Har inga speciella planer för kvällen, bara ta det lugnt framför tvn och äta god mat. Puss, ha en fin kväll!


Inte alla som får in TVÅ tior mellan framtänderna.. haha!

GYMMET

________________Inlägget publicerades: 2012-02-06 Klockan: 19:17:29
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (30)
________________Enskilt inlägg?
HEJ! Kom precis hem efter ett skönt och svettigt pass på gymmet! SÅ himla skönt att vara tillbaka på gymmet efter thailand och sjukskrivning, nu jävlar! Har en ny tid med min PT redan nästa tisdag då vi ska köra lite nya övningar med kettleballs osv, ska bli grymt kul! Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig, sedan blir det en dusch och sen bänkar jag mig framför TVn resten av kvällen! Hoppas ni får en fin kväll, puss!


MONDAY MORNING

________________Inlägget publicerades: 2012-02-06 Klockan: 08:35:49
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (13)
________________Enskilt inlägg?
Godmorgon! Idag är det måndag, ny vecka, nya möjligheter! Startar veckan med jobb 9-16 och sedan träning på gymmet. Vi hörs senare under dagen, puss på er!
Gluggen hahha...

UTGÅNG MED MINA BÄSTA

________________Inlägget publicerades: 2012-02-05 Klockan: 21:04:53
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (10)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Då var det söndag igen och en ny vecka börjar imorgon. Jag har haft en jätterolig och mysig helg! Igår tog jag det lugnt på dagen och sedan vid sex tiden åkte jag och Emelie ut till Jesper och Adam och bastade och förfestade, hur trevligt som helst! Sedan kom även Julia, Frida och Victor och efter en stund åkte vi till Calmars där Svinbra spelade. Var där ett par timmar eller så innan vi gick bort till Harrys. En kanonkväll helt enkelt! Har så himla fina vänner! Idag har vart en liten dagen efter dag, så har tagit det väldigt lugnt. Åkte ut till Julia och Emelie för en fika förut, jättemysigt. Annars har jag inte gjort så mycket. Nu blir det film och kaffe som avslutning på denna veckan, puss på er!


FREDAGSMYS MED FINA VÄNNER

________________Inlägget publicerades: 2012-02-03 Klockan: 18:38:13
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (20)
________________Enskilt inlägg?
God kväll fina ni! Idag har jag äntligen vart hos tandspecialisten igen och allt gick jättebra! Allting ser jättebra ut och nu behöver jag inte bredda mer, känns grymt skönt! Så nu har vi låst tandställningen i gommen och så fick jag en ny tid i början av april. Tills dess kommer gluggen gå ihop ganska mycket, ser fram emot det... Nog om det. Nu ska jag alldeles strax äta här hemma innan jag åker ut till Julia och Emelie för en myskväll framför TVn med massa gottigott! Ska bli supermysigt! Vi hörs imorgon godingar, hoppas ni alla får en fin fredagkväll! PUSS

Följ mig på Instagram, Linnfredrika

2 FEBRUARI 2012

________________Inlägget publicerades: 2012-02-02 Klockan: 22:30:05
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Hej godingar! Allt bra med er? Själv har jag haft en ganska dålig dag idag faktiskt, rent fysiskt. Har haft fruktansvärd värk i hela huvudet/ansiktet/munnen... Börjar bli lite bättre nu dock så hoppas på att kunna sova lite inatt. Imorgon har jag äntligen tid hos tandläkaren igen, har gått en och en halv vecka sedan jag var där senast. Ska bli spännande att höra vad de säger om resultatet hitills, håller tummarna för att det ska gå bra. Hoppas även att jag har skruvat färdigt nu! Får nääästan in två tior nu, TVÅ!! Haha, helt sjukt egentligen. Nu ska jag sova, vi hörs mer imorgon! Puss och godnatt!


En bild från en promenad här om dagen.

TRÄNING MED PT ELISABETH

________________Inlägget publicerades: 2012-02-01 Klockan: 18:35:12
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (8)
________________Enskilt inlägg?
Idag var det ÄNTLIGEN dags att träffa min PT Elisabeth igen!! Har ju haft ytterligare ett uppehåll från träningen nu eftersom jag har opererat mig och har varit sjukskriven ett tag. Men nu var det dags igen! Vi träffades och pratade, gjorde lite tester, vägde mig osv. Sedan körde vi igenom några nya övningar och satte upp nya mål. Känns sjukt bra att vara på banan igen! Har redan bokat en ny tid om ca en och en halv vecka. Nu blir det dusch, lite mat och sedan Sveriges mästerkock! Puss & kram!



RSS 2.0