BEN & RUMPA MED PT

________________Inlägget publicerades: 2014-01-28 Klockan: 21:07:03
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
HEJ! Herregud, idag blev det två pass i gymmet så nu är jag helt slut i kroppen! Började dagen med ett pass med min PT Elisabeth. Det var ett tag sen vi tränade tillsammans nu så de va roligt! Vi körde ett ben och rumpa pass med mest fokus på rumpa. Det var min önskan eftersom jag är ganska dålig på rumpövningar och har därför ganska dålig variation när jag gör det själv. Vi körde bland annat squats (djupa knäböj) som ni kan se på den översta bilden. Sedan blev det en del rumpövningar på matta så som kissande hunden osv innan vi avslutade med övningen på den nedersta bilden. Det är en ganska svår övning som kräver en del teknik men när man får till den tror jag att det är en fantastiskt bra övning! Ska definitivt träna på denna! 
 
Nu ikväll körde jag även ett pass med Alma i gymmet. Då var det dags för mage och axlar att få sig en omgång! Nu är jag helt slut så blir sängen tidigt för min del ikväll! Puss på er!
 
 
 
 
 

BRÖST & TRICEPS

________________Inlägget publicerades: 2014-01-26 Klockan: 12:46:51
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
HEJ! Hoppas allt är bra med er! Själv kom jag nyss hem efter ett sjukt bra pass på gymmet! Hade ingen ork alls innan men släpade mig dit och OJ vilken energi jag hade!! Körde bröst och triceps idag och jag kände att jag orkade mer än vanligt vilket är en fantastisk känsla. Har större motivation än någonsin till träningen just nu och jag hoppas verkligen att jag smittar av mig på er. Det finns inget härligare än när varenda muskel i kroppen värker efter ett hårt pass. 
 
Har ingen bild från dagens pass så fick bli en gammal från ett annat bröstpass!
 

RYGG & BICEPS

________________Inlägget publicerades: 2014-01-21 Klockan: 20:59:59
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Heej! Idag kände jag mig äntligen bättre i halsen så jag kunde köra ett pass på gymmet! Fick bli ett rygg/biceps pass med Malin och Alma. Det gick faktiskt riktigt bra och nu är jag så slut i armarna att jag knappt orkar skriva ha ha. Men det är så det ska vara, då vet man att det har vart ett riktigt bra pass! Nu blir det mat och soffläge resten av kvällen. Puss på er!
 
 
 
 
 
 

NYA TRÄNINGSKLÄDER

________________Inlägget publicerades: 2014-01-19 Klockan: 20:07:16
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Idag fick jag ett paket på posten fullt med träningskläder! Det är verkligen bland det bästa jag vet! Har sagt det förut och jag säger det igen; det är SÅ mycket roligare att träna när man har snygga träningskläder! Allt på bilden kommer från H&M förutom de svarta tightsen (med leopardmönster som knappt syns) som är från Gina Tricot. Handlar i princip alla mina träningskläder på H&M eftersom de har väldigt prisvärda och fina saker. 
 
 
 
 

VILOHELG

________________Inlägget publicerades: 2014-01-19 Klockan: 15:19:13
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Detta blev tyvärr en vilohelg för mig.. Hade tänkt träna både igår och idag men har fått ont i halsen igen.. Blir så irriterad! Har mer motivation än någonsin till att träna och då kan jag inte få vara frisk! Känns något bättre nu iallafall så jag hoppas att jag är helt bra imorgon så jag kan köra på denna veckan. Har förresten inte ätit godis eller druckit alkohol på hela januari och det känns såå himla skönt! Det är så mycket kalorier i det och jag känner att jag vill fokusera på träningen nu. Har ätit allmänt bättre i januari och jag mår så mycket bättre så tänker absolut fortsätta med det! PUSS
 
Denna bilden har inget med inlägget att göra, men jag tycker att det är en mysig bild!
 

RYGG/BICEPS

________________Inlägget publicerades: 2014-01-16 Klockan: 22:04:01
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Heeej! Sitter nu nyduschad och mätt i soffan efter ett jäkligt gött pass i gymmet! Körde rygg och biceps idag och det gick faktiskt riktigt bra! Är helt darrig i armarna nu ha ha.. Älskar att dela in kroppen så och verkligen köra slut på de delarna man kör istället för att köra igenom hela kroppen varje gång som jag gjorde förr. Känns som att detta ger mig så mycket mer! Nu ska jag snart gå och lägga mig, hörs snart igen! PUSS
 
 
 
 

PÅ BUSSEN

________________Inlägget publicerades: 2014-01-14 Klockan: 18:05:07
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej på er! Sitter just nu på bussen påväg till Göteborg och bloggar från mobilen för första gången någonsin så vi får väl se hur det går haha! Ska sova där i natt för att gå på ett möte/intervju imorgon, berättar mer efteråt. I och med detta blir det ju tyvärr ingen träning idag eftersom jag har jobbat hela dagen.. Det innebär att jag får köra extra hårt imorgon istället! Var faktiskt ute och gick milen två gånger i helgen, herregud va skönt det var! Det va jättelängesen jag va ute och gick så långt så det va riktigt härligt! Älskar verkligen att promenera, det är bra träning samtidigt som det är ett sätt att hinna umgås om man går tillsammans med någon. Nu är jag snart framme så måste sluta skriva, men vi hörs snart igen! Puss på er! 




SLUTRESULTAT

________________Inlägget publicerades: 2014-01-10 Klockan: 10:57:00
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (1)
________________Enskilt inlägg?
Godmorgon! Vad härligt med fredag och SOL för första gången på evigheter! Tänkte egentligen bara kika in för att visa er bilder på slutresultatet av min tandreglering som jag har lovat er. Bilderna ser lite äckliga ut men det är ju så det ser ut.. Nu kanske ni får en bättre bild av vad det egentligen är jag har gjort med mina tänder/ mitt bett. Det var ju som sagt inte leendet eller tänderna i sig det var något fel på, utan det var bettet som inte fungerade så bra. Som ni kan se på den övre bilden (som är före-bilden) så kunde jag inte bita ihop överhuvudtaget. Jag hade bara kontakt med tänderna längst in, sedan öppnade det sig. Så det dom har gjort är att först bredda överkäken och sen flytta fram underkäken. På den nedre bilden ser ni resultatet och jag måste erkänna att jag är otroligt nöjd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TEXAS

________________Inlägget publicerades: 2014-01-09 Klockan: 21:49:00
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Måste ju bara visa er vårt senaste tillskott i familjen! Denna underbara lilla krabbat heter Texas och är 10 veckor gammal! Hur söt är han inte?!? 
 
 

AXLAR & MAGE

________________Inlägget publicerades: 2014-01-09 Klockan: 21:25:33
________________Kategori: Träning & Hälsa Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej godingar! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det kanon. Hade ont i halsen igår så fick hoppa träningen men idag kändes det mycket bättre så det fick bli ett pass. Körde axlar/mage med Malin och herregud säger jag bara... Har nog aldrig kört så mycket axlar så jag kommer väl inte kunna lyfta armarna över huvet imorn haha.. Men det är gött med träningsvärk! Nu när jag kom hem fixade jag till en fruktsallad till familjen, såå himla gott! Det är verkligen underskattat alltså! Ett hett tips till er som har svårt att motså sötsaker! 
 
Avslutade med planka som alltid!
 
 
 

BEN/RUMPA

________________Inlägget publicerades: 2014-01-07 Klockan: 21:15:33
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Hej! Idag har jag och Malin kört vårt första ben/rumpa pass i gymmet på ca två månader! Vi har haft ont i knäna båda två så vi har inte kunnat köra det på ett tag men nu kände vi att vi ville prova. Det gick bättre än väntat för min del så jag kunde köra på ganska bra vilket var otroligt skönt!! Jag vet ju någon som kommer ha go träningsvärk imorn iallafall, haha. Vi körde bland annat en massa benböj med och utan vikt, breda och smala. Sen baksida lår innan vi avslutade med massor av rumpövningar så som "kissande hunden" osv. Undvek övningar som benpress och utfall eftersom vi trodde att knäna hade tagit mer stryk av det idag. Körde även plankan i några minuter som jag gör i slutet av varje pass. 
 
 

GOTT NYTT ÅR

________________Inlägget publicerades: 2014-01-05 Klockan: 16:27:00
________________Kategori: Allmänt Kommentera här! (0)
________________Enskilt inlägg?
Heeej goingar!! Vet att jag har vart sämst det senaste men hela december bara flög förbi! Det har hunnit hända en hel del sen jag skrev sist! För det första har jag tagit ut min tandställning!!! Så oootroligt skönt! Nu är jag, efter ca tre år, äntligen färdig med mina tänder och den känslan är fantastisk! Ska visa er bilder på hur det såg ut före/efter. Har även hunnit fylla 21 år, herregud jag börjar bli gammal nu.. ha ha. Det roligaste av allt är nog dock att vi har köpt en ny hund som vi hämtade den 27 december. Han är så otroligt söt och även väldigt busig så det är fullt upp här hemma nu haha! 
 
Ska klippa ihop lite bilder på tänderna och så men här har ni iallafall en bild på hur leendet blev! Lovar att skriva snart igen, puss på er och gott nytt år!! Hoppas ni får ett helt fantastiskt 2014!
 
 
 
 

RSS 2.0